Олена В

Lattafa Perfumes Azeezah

Lattafa Perfumes Azeezah

Привіт дівчатка!

Ви любите глінтвейн? Холодним зимовим вечором, на різдвяній ярмарці?

Якщо так, тоді цей аромат повинен бути на вашому парфумерному столику! Бо тут ви відчуєте спеції,прянощі, винні нотки. Гурманіка для гурманів.🍷

Про цей аромат давно мріяла і шкода, що не купила рік тому, коли він коштував 400 гривень.

Але і 700 гривень -це не ціна для такого аромату!

Бренд Lattafa був створений в 1980 році Шейхом Шахідом Ахмадом та Шоаібом Ікбалом для поціновувачів східних ароматів на Ближньому Сході. Це бренд преміум- класа. Але пізніше бренд розширив свої кордони і пішов так сказати підкорювати Європу і не тільки.

Арабське слово "Latif" означає "доброта", а "Lateefa"-" приємність".

Lattafa Perfumes Azeezah
Lattafa Perfumes Azeezah
Lattafa Perfumes Azeezah

Почну з флакону. 100ml. Взагалі пакування дуже розкішне. Красива добротна коробка з твердого картону. З голограмою. Виконана в комбінації насиченого синього і золотого.

Флакон взагалі як витвір мистецтва. Важке темно синє скло і вставки з "золота". Кришечка також золота і дуже важка! На золоті нанесена назва і орнамент.

Виглядає дуже презентабельно і дорого. На подарунок це знахідка. Зроблено дійсно зі смаком.

Класифікація:мас маркет

Тип аромату:квіткові, цитрусові

Початкова нота:Бергамот, Кава, Лимон, Мигдаль

Нота серця:Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин, Троянда, Тубероза

Кінцева нота:Боби тонка, Ваніль, Какао, Праліне, Сандал

Як відкривається на моїй шкірі:

Я добре відчуваю винні ноти з прянощами. Трохи кави,мало цитрусу. Чомусь якісь ягідні ноти більше: наче трошки суничний акцент. Є натяк на смачний і не гіркий мигдаль, добре відчувається кава, є квіти, я чую корицю і кардамон(вони не заявлені в піраміді). Дуже настояний аромат. Я б сказала: квітково-трав'яний. Лікерний. Щось пряне і дуже зігріваюче. Сандал і ваніль- дуже теплі, як плед. Є суттєва димність, хто любить таке-оцінить!

Аромат огортуючий, радісний, досить тягучий, дорослий, переливаючийся. Дуже атмосферний якийсь. Він сильний і тому головне не переборщити. Один пшик і довго будете відчувати його хвилями. Це у мене другий аромат, який накатує хвилями. Перший був Amouage Lilac Love. Він теж такий гучний і то стихає, то знов силою накатує.

І Azeezah така ж. Добу як мініму вона буде з вами: то сильніше грає, то збавляє обертів. І коли вже здалось, що треба поновити-знов "виринає".

Компліментарний, затишний і до речі, близький до тіла. Оточуючі відчувають, але нікого не "збиває з ніг" своїм шлейфом. Це важливо. Тому можна і в людьні місця, і коли на одинці з собою-рідною, коли хочеться тепла і затишку.

Пора року: мабуть холод. Але і зараз гарно звучить.

В ньому немає душності і нот, від яких першить в горлі у спеку. Виважений і політкоректний. Навіть без відстоювання зазвучав. А що буде,коли постоїть декілька місяців? Мабуть заграє ще цікавіше.

Не забуваємо, що сприйняття ароматів у всіх своє. Тому не гарантую, що і ви так будето його відчувати. Але мені чомусь здається, що більшості все ж він повинен сподобатись.

Дякую за увагу! Бережіть себе!😘