MariiBilous

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Мої 10 beauty помилок:

1. Не змінюй кардинально форму брів. Свого часу допустилась такої помилки і вищіпала брови «ниточки». Знаю, в цій групі я не одна. Мої брови вже не стануть густими і приречені на постійне підфарбовування.
  2. За волоссям потрібно доглядати і використовувати доглядові засоби, бо в один момент воно вирішить «вийти з чату» і в норму буде важко повернути.
  3. Стрижка кінчиків кожні 3 місяці. Крайній раз не відслідкувала цей момент і мої кінчики стали соломою. Висновок – не будьте тою дівчиною якій на вулиці хочеться підрізати волосся.
  4. Ретельно обирай туш, щоб не бути пандою після того як вона обсипеться.
  5. Якщо забула про SPF хоча б одягни окуляри, пігментацію не за горами.
  6. Не забувай наносити тон і на шию, ми не в фільмі «Маска»
  7. Якщо любиш покривати нігті лаком, люби їх кожні 2-3тижні переробляти. Відросле покриття виглядає погано.
  8. Одразу після гоління не варто йти в басейн. Шкіра буде шокована від хлору, в гіршому випадку виникнуть запалення.
  9. Не використовувала догляд для проблемної шкіри, через навʼязану думку. Можливо б тоді мені вдалось уникнути вираженого пост-акне.
  10. Не забувай використовувати особливий догляд для шкіри обличчя взимку. Тоді лущення шкіри повернеться дуже швидко, а впоратись з ним буде ой як складно!

Можливо хтось себе тут впізнає, а для когось це буде відкриттям. Всі ми не ідеальні, але можемо впоратись з будь-якими перепонами😉