Класика, яка знайома майже всі м
Dolce & Gabbana Light Blue
Цей аромат дійсно знайомий багатьом, ну а я чула його років 10 тому в подруги, тоді він мені не дуже подобався.
Вже майже пів року в мене лежить пробничок у вигляді блотеру , де є і жіноча і чоловіча версія Dolce & Gabbana Light Blue.
У такому форматі я раніше і не зустрічала, поки мені його не подарувала моя мила @Molena.
Використання в нього дуже просте-треба витягнути блотер з упакування і знайомитись з ароматом. Але тут є один нюанс-на борт ері я відчуваю цей аромат по іншому ніж при нанесені, тут я відчуваю суто кінцеві ноти(на жіночому-кедр, амбру, а на чоловічому-сама домінантна нота для мене-герань, от прям як торкнутися листочка пеларгонії. Тут згадала шкільні часи, коли був урок математики, а вчителька не дуже любила цей аромат, хоча на підвіконнях ці квіти стояли всюди😀От наші хлопці перед уроком спеціально розтирали ті листочки, що неможливо було знаходитись у приміщенні і ми хвилин 15 уроку слухали крик Олени Генадієвни😅). У випадку блотеру-герань звучить мʼякше, інші ноти по блотеру мені описувати складно. Тому обов'язково наносьте аромат на шкіру і тестуйте його у різний час.
Хочу більше уваги приділити семплу жіночого Dolce & Gabbana Light Blue, який мені поклали у подарунок до замовлення парфуму (якого саме-покажу згодом☺️).
Dolce & Gabbana Light Blue-це фруктовий, квітково-деревний аромат.
На make up заявлені такі ноти:
Початкова-дзвіночок, лимон.
Нота серця-бамбук, біла троянда, жасмин.
Кінцева нота-амбра, кедр, мускус.
На упакуванні семплу:
Лимон 🍋
Зелене яблуко Granny Smith 🍏
Кедр.
Що відчуваю я?
При нанесенні я відчуваю такий кислий-кислий лимон, аж відчуваю як тече лимонний сік, коли ріжеш лимончик, це буйство вщухає через хвилин 5, потім чітко відчуваю зелене яблучко, таке з магазину, не з саду. Воно трохи кисленьке, ніби з холодильника. Проходить хвилин 10 і на шкірі я відчуваю вже кінцеві ноти, такі трохи зігріваючі , мʼякі. Ці ноти я відчуваю вже близько тіла.
Якщо зроблю поворот головою, то перші ноти знову трохи починають грати, але, нажаль, на мені аромат швидко злітає. На руці, якщо піднести її до носа, то відчуваю годинки 3.
Аромат не шлейфовий. Це в мене туалетна вода, яку можна використовувати в спеку, вона не буде заважати оточуючим, маленький флакончик можна брати у сумочку і протягом дня поновлювати і відчувати оцей яскравий цитрусовий сплеск, якщо він вам довподоби.
Дякую за увагу♥️
Коментарі (0)