Anna_feerie

Аромат пудрових квітів з шипровими мотивами

Аромат пудрових квітів з шипровими мотивами

Якщо ви любите Tresor Midnight Rose, Armani Si, статусні аромати від YSL та Chanel, то скоріше за все, фруктові та квіткові шипри вам до душі). Саме в такому напрямку створений аромат Graceful Florence від українського бренду Avenue des Parfumes. Це парфум про квіткову пудровість, ніжність пелюсток, легку смородинову терпкість та надзвичайно ніжну та томну базу, яку хочеться відчувати знов і знов.

При першому розпиленні я відчуваю трохи напористий, злегка терпкий старт – в ньому листя чорної смородини, пом’якшене квітковою пудрою та якісь невловимі мотиви, які відсилають до класичних французьких ароматів. Це саме таке звучання, яке ніколи не вийде з моди, добре скроєне, елегантне та вишукане.

Аромат пудрових квітів з шипровими мотивами

Поступово на перший план починають виходити квіти: помадна троянда додає ще більше атмосфери будуарності, а фрезія не дає королеві квітів заполонити весь простір, доповнюючи її легкою свіжістю цитрусово-деревинних нот. Якщо чесно, спочатку я думала, що в піраміді заявлені не всі ноти, але потім зрозуміла, що таку гру зі мною веде саме фрезія😉.

База в цього аромату просто неймовірна – це така ніжна ванільно-пудрова квітковість на деревинній підложці. Іноді ваніль на мені уходить в ледь солонувату карамельність, що відсилає до Lancome Idole Aura – надзвичайно смачно😍! В свою чергу пачулі роблять звучання більш об’ємним та не монотонним.

В мене цей аромат асоціюється з вечірніми сукнями, дорогими прикрасами та гарними манерами. Притому це не той випадок, коли парфум кричить, заповнюючи собою все навкруги, ні – це скоріше про тиху розкіш, про ніжність та вишуканість, яка поєднується зі шкірою і стає вашим ароматним підписом. Як дорогий аксесуар, на якому не видно лейблів та показної розкоші, але виваженість ліній, стиль та бездоганна якість дають зрозуміти, що перед вами коштовна річ.

Це аромат про жіночність, про любов до себе і бажання бути прекрасною кожного дня. І навіть якщо вечірні сукні вже давно пиляться в гардеробі, достатньо зробити кілька пшиків і відчувати себе королевою.

Стійкість на моїй холодній шкірі десь 3-4 години, далі аромат стає більш інтимним, але мені дуже подобається його розкриття, тому з радістю поновлюю, щоб знов відчути ці пудрово-квіткові переливи.

Якщо у нас з вами схожі парфумерні смаки та/або ж ви любите Armani Si)), то вам точно варто познайомитись з Grace Florence, адже за досить помірну ціну бренд зробив дійсно якісну композицію, що стане прикрасою вашої косметичної полички🥰.