saybeautyk

Одноразові душі Estem

Одноразові душі Estem
Одноразові душі Estem
Одноразові душі Estem
Одноразові душі Estem

Я вже розповідала про душ Classic від цього ж бренду і казала, що це крутезна, зручна і дуже необхідна річ в домі.

Дуже детальний огляд був тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/48939/

Сьогодні ж хочу розповісти про інші два варіанти, які я спробувала. Чесно кажучи, я не робила фото самої піни, бо користувалась ними в основному зранку під час відключень світла, коли вдома не було води, а фото в «потьомках» - це 👎🏻

Але піноутворення у Comfort і Extreme таке ж саме, як і у Classic, тож на піну за потреби можна подивитись у минулому огляді - там багато детальних фото.

Цей душ знаходиться в темно-зеленому пакуванні, всередині містить губку, просочену поверхнево-активними речовинами, що дають піну, та рушник (він тут для того, щоб потім витерти всю піну з тіла).

Губка в цьому душі повністю біла (у версії Classic вона була в зелену полосочку). По жорсткості і тд - тут все ідентичне.

Ззаду на пакуванні вказана вся інформація про спосіб використання (знову ж таки є навіть qr-код на відео-інструкцію), склад, терміни придатності.

Я порівняла склади обох душів і вони виявились однаковими:

в ролі ПАР тут у нас виступає SLS, Cocamidopropyl Betaine,а також наявні такі корисні складові, як молочна і яблучна кислоти (дуже ніжні, делікатно відлущують шкіру, підходять для всіх типів шкіри), екстракти листя камелії та квітки гіркого апельсину (вони мають гарні антиоксидантні властивості та заспокоюють подразнення).

Ця версія створена для ситуації SOS - коли немає жодної зайвої краплі води навколо, тож виробник вклав пакетик з 25 мл водички, щоб було чим розвести піну.

На мою думку, Extreme мабуть є найпопулярнішим саме для військових, які знаходяться в поганих умовах і в них немає доступу до води 😔

В ньому також є губка і рушник - все, як у попередніх двох варіантах.

Губка білого кольору, на ній немає ніяких полосок і розводів)

Ступінь очищення в Comfort i Extreme однакова. Вони обидва дають гарну піну та добре очищують, плюс роблять невеликий пілінг-ефект за рахунок шорсткості губки.

Рушник мʼякий і приємний до тіла, він гарно вбирає піну.

Після процедури шкіра не пересушена і не стягнута, цілком собі гарно очищена. Але, знову ж таки, тут я погоджуюсь з @ksnklb в тому, що це не йде в порівняння з класичним прийомом душу. Так, це чудовий спосіб очистити шкіру і в екстрених ситуаціях - це порятунок, та все ж не для постійного користування.

А взагалі я дуже рада була познайомитись з таким форматом очищення шкіри, бо ці одноразові душі стали для мене манною небесною під час відключень світла і води - не треба тягати важкі 25-літрові каністри з балкону, наливати з воду у миску і поливатись з ковшика. До включення води мені цілком вистачає очищення від душів Estem.

В котрий раз щиро рекомендую всім мати такий продукт вдома і ловити їх в наявності, бо в магазинах вони розлітаються, як гарячі пиріжки😉