Marinka🌈Rainbow

Felce Azzurra - Sea salts regeneration essence

Felce Azzurra - Sea salts regeneration essence

Всім привіт ❤️ Гелі для душу від італійської марки Felce Azzurra все частіше з'являються в рекомендаціях і насправді бренд став для мене нещодавним відкриттям , адже раніше я взагалі не знала про його існування.

Фішка Felce Azzurra - їхні парфумовані гелі для душу мають складні аромати ,піраміду та поступове розкриття під час користування. Дуже заманливо,чи не так)

Взагалі я обожнюю парфумовані гелі, мені подобаються інтенсивні аромати ,а ще я полюбляю мати на поличці у ванній багато різних засобів для миття. Тому користуватися чимось одним і постійно повторювати - це не про мене. Я завжди рада відкривати для себе нове . Так і сталося з Felce Azzurra.Розпочати своє знайомство я вирішила з гелю для душу з ароматом морської солі - Sea salts regeneration essence. Хотілося в кінці літа подовжити відчуття відпустки та відпочинку на морі 🌊 хоча б через аромат.

Дизайн гелю для душу від Felce Azzurra цікавий та впізнаваний - флакон циліндричної форми з рифленого пластику ніжного блакитного кольору. Виглядає стильно та нетипово. Етикетка - яскрава ілюстрація на тему аромату , має необхідну інформацію,опис та склад. Також на зворотній частині етикетки є опис аромату з її пірамідою та нотами.

Гель для душу Sea salt regeneration essence має таку піраміду :

Початкові ноти: морська сіль , білий чай

Серце : морські мінерали, водяна лілія

База : мускус, пачулі та кедрове дерево

Кришка відкидна красивого м'ятного кольору, закривається до клацання. Дозатор - отвір . Контроль відкриття в такому пакуванні не передбачений.

Об'єм мого гелю найбільший - 650 мл. Мені до вподоби такі великі флакони сімейного формату яких вистачає надовго і вони економічно вигідні в покупці . Але представлені і інші об'єми - 250 та 400 мл.

Текстура гелю рідка , гель прозорий з ледве вловивим м'ятним відтінком, достатньо в'язкий. Він легко витікає з отвору дозатора та гарно піниться. Аромат мабуть найцікавіше що я очікувала від цієї покупки. Дуже багато блогерів хвалять гелі для душу від Felce Azzurra саме за те як вони пахнуть і лишають стійкий парфумований слід на шкірі.

Скажу як я відчуваю аромат Sea salt 🌊

Гель для душу наповнений акватичною свіжістю , він яскравий та бадьорий. Якщо понюхати гель з бутилочки то він здасться дуже схожим на чоловічу парфумерію, але це якщо ви не звикли користуватися унісекс ароматами.

У ванній під час користування аромат трохи змінюється, він стає більш легким - це свіжі чисті мотиви без солодкуватої віддушки , найбільше відчутні солонуваті морські акорди з натяком на деревні ноти та пачулі. Також можна вловити зелені квіткові ноти , думаю це водяна лілія. Аромат зовсім не плаский. Я не скажу що відчула гру нот як в парфумах, проте це дійсно приємний аромат який нагадує щось дуже знайоме.

Гель дає дуже гарну густу піну ,завдяки чому в нього доволі економічний розхід. І ще засіб можна використовувати 2-в-1 як гель і як піну для ванн. Очищення все ж не можна назвати делікатним, оскільки гель в своєму складі містить інгредієнти типові для засобів масс маркету. Таке очищення як то кажуть до скрипу. Гель легко змивається теплою водою,не лишаючи на шкірі плівки.

Під час користування розкривається аромат . Він мені дуже сподобався, це очікуване відчуття свіжості, коли набридли занадто солодкі віддушки або "чистота мускусу". Це аромат літа, морського узбережжя , солоного повітря та вологої деревини.

Щодо стійкості , то аромат після душу відчувається на тілі декілька годин легкою вуаллю зовсім ненав'язливо.

З впевненістю можу сказати що задоволена покупкою та можу відмітити:

✅ Максимально естетичне пакування

✅ Великий об'єм за достатньо бюджетною ціною

✅Гарний та стійкий аромат який залишається на шкірі після використання

✅Чудові очищуючі властивості та піноутворення

✅Економічне використання

✅Країна виробник Італія

✅Гелем з цим ароматом можна користуватися разом зі своїм хлопцем ( чоловіком) або братом чи сином.

✅Гарний базовий гель на кожен день

Дякую за увагу 🫶