M O N D ✨️

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

10 уроків краси, які засвоїла на власному досвіді:

1. Не торкатися обличчя брудними руками/щіточками/спонжами/рушниками/тощо. Гігієна - дуже потрібна звичка для чистої шкіри.

2. Не видавлювати акне. Це тільки посилює проблему. Якщо вже дуже муляє - то є патчі або креми від прищів.

3. Обирати фарбу для волосся з гарним складом.
Особливо з обережністю висвітлювати і подбати про якісний догляд після фарбування.

4. Підстригати посічені кінчики. Вони вже не зклеються, а от зіпсувати волосся ще більше можуть.

5. Не використовувати догляд, якщо не підходить. Краще витратити кошти на вдалий догляд, ніж на нього та наслідки невдалого.

6. Дивитися на склад косметики. Навіть якщо не розумієшся на компонентах, необхідно знати на що у тебе може бути алергічна реакція й які складові краще уникати. Онлайн-ресурси для аналізу складу точно допоможуть.

7. Не купувати косметику тільки через її популярність. Багато маркетингу. Тут лише фільтувати і ще раз фільтрувати.

8. Ретельно перевіряти б'юті майстера, до якого збираєшся. Навіть у дорогому салоні можуть зіпсувати зачіску та макіяж. Через гіркий досвід щоразу тричі думаю перш, ніж довіритися у чужі руки.

9. Не робити домашні маски для обличчя, якщо не впевнена у їхньому успіху. Натуральні чи аптечні компоненти можуть викликати подразнення, а обрані компоненти не завжди поєднуються між собою. Це скоріше про експерименти, а не догляд)

10. Не купувати дорогий парфум наосліп. Парфуми – делікатна тема. В ідеалі мати пробник і як слід поносити аромат у різну погоду на шкірі та одязі.



Якби ми повернулися у минуле і виправили усі свої помилки, це були б не ми. Тож, красуні, приймаємо себе такими як є, зі своїм безцінним багажем знань 📚