Прийшла осінь- пора приймати вітаміни! Мої улюблені Alive
Найкращий вітамінний комплекс для жінок
Всім привіт)
Хочу розповісти про свої улюблені вітаміни. Я обожнюю Nature's Way , купую ці вітаміни вже на протязі 3х років ( на осінньо-зимовий період). Також купую і дитячі для малюка (можна приймати від 2х років , вони повноцінно збалансовані , а також в складі є необхідне залізо). Раніше я замовляла їх на на ориг. сайті , а тут якось бачу на мейкапі є, думаю , о супер не треба чекати доставку з Америки і виходить дешевше. Вони повністю ідентичні тим що приходили , тому я впевнена що це не підробка. Отже, комплекс Women's premium- це жувальні вітаміни, розраховані для підтримки здоров'я жінки, нормальної діяльністі імунної, кісткової, кровоносної систем, покращує стан шкіри та волосся.
Застосування: потрібно приймати 3 вітаміни щоденно , я приймаю їх одразу під час сніданку, вони фруктові і дуже смачні. До речі вони на пектиновій основі ( бо желатинові можуть сприяти закрепам).
Щодо результату , то я його бачу в тому , що в мене одразу покращується стан шкіри та волосся ( менше випадає) , а також немає постійного відчуття втоми.
Тому можна не боятися і сміливо замовляти на мейкапі)
Коментарі (0)