Gillette Venus Comfortglide Breeze
Бритва з 2 змінними касетами
Хотіла я придбати Gillette Venus and Olay (жовтеньку з кокосом), але її не було в наявності (мені завжди щастить!). Обрала -Gillette Venus Comfortglide Breeze саме за колір, та на неї гарна зніжка!
І хочу сказати, що дуже задоволена!
По-перше це гарне пакування та зовнішній вигляд. Приємний фіолетовий/бузковий колір, який заспокоює.
Аромат - доволі насичений, квітково-пудровий, дуже приємний.
Це дуже м'яке та комфортне гоління, ще і доволі швідке!
Бритва має потрійні леза.
По боках вбудовані зволожувальні фіолетові подушечки з оліями (маючи чутливу шкіру, яка завжди роздратована та схильна до подразнень), ці подушечки дійсно працюють, моя шкіра не подразнена, + ще і зволожена. Комфорту вони додають! Виробник зазначає що це, "економічно – не потребує використання крему для гоління". Але подушечки доволі швидко "стираються".
Плаваюча головка для максимального контакту зі шкірою - я використовувала бритву на різних ділянках, і вона гарно виконує свою роботу ( не треба вигінатися як змія!).
Леза тонкі, доволі гострі, але я навіть в перший раз без подряпин, навіть на ділянках з дуже тонкою шкірою!
Зручна ергономічна ручка з м'якими захопленнями, зручно тримати в вологій руці.
Ще з плюсів - підходить для всіх типів змінних касет Gillette Venus (можно обирати різні, а вибір там є!). Заміна касети за секунди, все дуже продумано та зручно!
Дуже задоволена, буду користуватись і надалі!
Коментарі (0)