Alina🍒

Фруктово-квіткові моменти разом з Avenue Des Parfums

Фруктово-квіт�кові моменти разом з Avenue Des Parfums

Я обожнюю парфуми, тож сьогодні знайомлюсь з новим для себе українським брендом Avenue Des Parfums.

І, звісно, обирала для себе щось цікаве та солоденьке, аби купатися в осінньому затишку було трохи смачніше🤍

Запрошую до моїх вражень✨

• стильна картонна коробочка з висувним механізмом, виконана у білому кольорі з гранатовими вставками
  • сама вода знаходиться у скляному флаконі з товстим та міцним дном

Об'єм: 50ml.

Парфумована вода має дуже соковиту піраміду, яка одразу привернула мою увагу, поєднання квітів з фруктами створює романтичний та затишний настрій✨

• початкова нота - ананас, мандарин, полуниця, черешня
  • нота серця: жасмин, карамель, попкорн, троянда, фіалка
  • кінцева нота: амбра, мускус, пачулі

Коли я вперше послухала аромат, перше, що мені почулося, це смачна та соковита суміш ягід та фруктів, найбільше мені відчувається соковитий насичений мандарин, сік якого неначе так і стікає по рукам, а заїдаємо це все діло стиглою черешнею з полуницею🍓

Трохи згодом починають розкриватись нотки серця і вас огортає ніжний жасмин з карамеллю та фіалками.

На шкірі "вибухає" справжній квітково-фруктовий букет, який кружить вашу голову і налаштовує на романтичний лад, відчуваючи на собі цей аромат хочеться мимоволі посміхатися і купатися в ньому якнайдовше✨

За стійкістю можу сміливо віддати чесну 4 із 5⭐

Перші пару годин аромат найбільш насичений і поступово починає слабшати. Особисто на собі я його відчуваю 4-5 годин, та оскільки я маю звичку поновлювати аромат впродовж дня, маю для цього маленький атомайзер, який дає змогу насолоджуватись парфумами весь день та регулювати насиченість✨

Avenue Des Parfums Delicate Sanremo - вишуканий та романтичний, в міру солодкий та дуже затишний аромат, який можна носити як на щодень, так і в особливі моменти.

Він водночас універсальний і дуже особливий та дещо грайливий✨

Щиро раджу познайомитись з нашим рідним українським брендом і я впевнена, що ви обов'язково знайдете те, що буде до душі саме вам🤍

Дякую кожній за увагу🌸