Lily♥️

Оформити брови за 3 хвилини!

Мої 3 продукти:

1. Artdeco Powder Eye brow (відтінок 03)

Цей засіб у вигляді пудрових тіней дуже приємний в нанесенні, можна замалювати "пробіли" і це не буде помітно! Тіні не пилять, і досить стійкі! Класно , що є багато відтінків і є можливість обрати свій.

Вже навіть не скажу 5 років, а то й більше цей засіб завжди в моїй косметичці, найкращий продукт для брів ever).

Свої я зберігаю у футлярі, так зручно. Футляр Artdeco зроблений всередині на магніті і має дзеркало, , тому туди зручно поміщати будь які тіні від Artdeco і брати з собою.

2.Eveline Cosmetics Eyebrow Corrector 5 в 1 ( мій вдтінок (світло-коричневий). Цей продукт є на Make UP , але чомусь не вдається відмітити в продуктах.

Його щіточка неймовірна) Дуже зручно промальовувати брівки. І так це приємно бюджетний продукт! Але якість мені дуже довподоби, цей коректор має кремову текстуру, робить волосину ніби густішою! Так може трошки розмазуватися, тут треба бути обережним, щоб не перестаратися)

3. І цей чудовий пензлик Ecotools маст хев. Зараз просто завжди тільки ним користуюся для оформлення брів. Якість чудова.