Олена В

Lattafa Perfumes Vintage Radio

Lattafa Perfumes Vintage Radio

Привіт усім!

Хочу познайомити вас з новим ароматом Vintage Radio від Lattafa . Аромат 2023 року. Це унісекс.

Відгуків не так уж багато на просторах інтернету. Але я бачила парочку обзорів блогерів, які мене заінтригували.

Я ризикнула його купити на подарунок татові. Трохи нервувала з цього приводу, боялась що буде "несмачно" чи дешево звучати.

Всі мої переживання були марними.Аромат мені дуже сподобався, ба навіть запав у душу. Як і татові. І хоча це тільки початок нашого знайомства і треба все ж час ,щоб його "відчути на повну", але я спробую про нього все ж розказати!

Полюбити Радіо ми вже встигли!

Отже,

Lattafa Perfumes Vintage Radio
Lattafa Perfumes Vintage Radio
Lattafa Perfumes Vintage Radio

Пакування. 100ml. Парфум іде в прикольній коробочці і великому футлярі. Досить пристойно виглядає, як на мене. Не дешево, добротний футляр, який відкривається набік.

Парфум знаходиться в білій пляшці. Що цікаве, що на пляшці не малюнок, а рельєфне об'ємне радіо. І рельєфні літери. Виглядає дійсно стильно та оригінально! Пляшечка дуже важка і красива, мені подобається комбінація кольорів. Кришечка пластикова.

Аромат.

Класифікація:мас маркет

Тип аромату:пряні, солодкі

Початкова нота:Бергамот, Лаванда, Шавлія

Нота серця:Пало санто, Слива, Чорний перець

Кінцева нота:Амбра, Сандал

Розкривається аромат стиглою сливою. Хоча тато і чоловік кажуть, що пахне сочним червоним яблуком😂. Мені точно сливою. Саме літньою,соковитою, мармеладною сливкою, яка полежала на сонечку. Є якась легка підкопченість. Але це не чорнослив в жодному разі (аромат чорносливу не переношу). Цитрусові ноти звучать трошки на задньому плані,бо слива бере на себе всю увагу. Зразу ж додаються теплі спеції та лаванда. Лаванда досить відчутна, вона не різка, я її зразу ж відчула, хоча не звернула увагу,що вона в піраміді. Потім лише її відголоски.

І тепер саме цікаве: трошки згодом до сливи додається пало санто. Це якраз якась магія. Насичений аромат дерева, дуже теплий, трохи карамельний, є натяк на ладан. Але це не той церковний ладан. Саме легкий димний. Дуже сексуальний та привабливий. Амбра та дерево додають легкої солодкості. Для мене весь цей мікс змішався в неймовірний аромат і звучав багато годин саме замшею. Саме так мені пахне оброблена красива (бежева) замша.

Взагалі це Радіо викликало у мені вир емоцій. Я дуже захотіла його собі. Саме із-за неймовірної сливи і замші. Не знаю чому, уявляю цей аромат саме в комбінації з ніжним образом в платті. Але якщо не собі,то хоча б чоловікові.🤣

Аромат настільки пристрасний і повторюсь: для мене дуже сексуальний.

Стійкість: висока. Аромат накатує,стихає,знов накатує. Якщо аромат вам не зайде,то змити буде ще той квест. У випадку любові це звичайно ж жирний плюс.

З часом він стає інтимним, але все одно його чутно. Чутно і на ранок, але це вже просто відголоски дима і карамельності.

Порівняння з Initio Paragon. Всі пишуть що вони схожі. Я не знаю, у мене Парагона не було. Але тепер хочу пробник,щоб все ж зрівняти їх.

Але Vintage Radio в серденько.💗

Ціна: я купила за 1000 з хвостиком. Це не ціна як для такого гарно зібраного аромату і такого стійкого.

Все думала, чому назва Vintage Radio?Мені здається,що аромат пало санто зі своєю димністю,карамельністю викликає спогади про щось минуле. У кожного воно своє. Можливо літні аромати з дачі, чи аромати замшевих/шкіряних виробів, ладану. Щось таке далеке, але в той самий час дуже близьке серцю!

Дякую за увагу!😘