☕️ Karina ☕️

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Хочу поділитися своїми актуальними знаннями. Сподіваюсь, що це буде корисно і хтось обов'язково знайде щось новеньке для себе.

  1. 🤎Порада для макіяжу. Кремовий продукт + Сухий. Таким чином ми його закріпляємо і отримуємо більшу стійкість.
  2. 🤎Олівець для брів можна використовувати в якості контуру для губ, якщо він світлого відтінку. Для мене це чудовий лайфхак, особливо на осінь. Коли хочеться додати коричневого.
  3. 🤎Чистити зуби до вмивання обличчя та нанесення доглядових засобів, щоб уникнути висипань у цій зоні.
  4. 🤎Ввечері не затягувати з рутиною. Одразу, по можливості, змивати макіяж і нанести доглядові засоби, щоб вони встигли поглинутися, а не залишитися на подушці.
  5. 🤎Ніякого вмивання гарячою водою. Вона висушує та порушує шкірний бар'єр, призводить до зневоднення.
  6. 🤎Виділити декілька днів на тиждень, коли у догляді будуть відсутні активи. Тільки база, відновлення та заспокоєння. Шкіра подякує.
  7. 🤎Щільність тонального залежить від того, чим ви його наносите. Для більшого перекриття - щільно набитим пензлем. Для легкого - вологим спонжем.
  8. 🤎Не забувайте наносити засоби на шию та зону декольте.
  9. 🤎Знайдіть свій комфортний сонцезахист і наносьте його не тільки на обличчя, а на інші ділянки тіла. Обов'язково правильно та ретельно змивайте його, щоб уникнути забитих пор.
  10. 🤎І Вам не потрібно 20 баночок у догляді, щоб вирішити проблему зі шкірою. Достатньо купити декілька хороших, якісних засобів.

Які пункти Вам відгукнулися та були новими? Діліться своїми у коментарях 🪷