MAXIMOVA🌷

Пілінг для чутливої шкіри

Пілінг для чутливої шкіри

Не варто боятись кислот в доглядових засобах, особливо з таким делікатним складом, як у даному випадку.

Сироватка дуже комфортна у використанні, підійде новачкам в світі кислот. Далі буде більш детально про склад та дію.

А зараз коротенько про пакування: пластиковий флакон упаковаклваний в картонну коробку ніжно рожевого кольору, виглядає дуже симпатично.

Пілінг для чутливої шкіри

Важливо відмітити, що помпа вакуумна! Обожнюю такі пакування, вони мінімізують контакт з повітрям і через це краще зберігається продукт. Помпа працює справно👌

Я не експерт але виражу свою суб’єктивну думку звичайного користувача. З кислотами знайома вже 6 років, тому трошки тямлю в цій темі.

Складники даної сироватки мають делікатну дію. Розберу по пунктах:

  • мигдальна кислота – фруктова кислота (AHA), вона вважається однією з найбільш м'яких кислот зі свого класу. Мабуть це єдина AHA, яка підходить для хімічного пілінгу чутливої шкіри: відносно великі молекули цієї речовини не проникають у шкіру глибоко, їхня дія обмежується епідермісом. Вирівнює колір обличчя, знижує чутливість і реактивність шкіри, добре знімає запалення, чинить антисептичну дію, зволожує, тонізує та омолоджує шкіру, зміцнює стінки судин
  • лимонна кислота (АНА) - висвітлює та допомагає у боротьбі з пігментацією та темними плямами на шкірі
  • глюконолактон – PHA кислота та універсальний компонент для зволоження та відлущування шкіри, це компонент з яскраво вираженими зволожуючими властивостями, у нього повністю відсутня роздратовуюча дія. Показаний для чутливої та сухої шкіри з ознаками старіння.
  • лактобіонова кислота - PHA кислота, стимулює синтез колагену та еластину, запобігає пошкодженню шкіри вільними радикалами.

Всі ці активи об’єднує спільний «знаменник» - їх молекули великого розміру і працюють тільки на поверхні епідермісу, що виключає ризик пошкодження шкіри навіть при великих концентраціях компоненту. Саме тому ця сироватка підійде чутливій шкірі.

Також в складі є компоненти, які дбають стан шкіри, це:

  • гіалуронова кислота - підтримує рівень зволоження
  • олія макадамії - пом’якшує та живить
  • вітамін Е - сильний антиоксидант, який здатний проникнути глибоко в структуру шкіри. Водночас він уповільнює процеси старіння, сприяє зволоженню зсередини, захищає клітини від пошкодження вільними радикалами.

Сироватка-пілінг прозора, текстура водянисто-гелева, аромат (тут цікаво😁) мені пахне кислотами, марципаном та аптекою (ось таке поєднання) але аромати це дуже індивідуально, особисто мені подобається🧡

Використовую її ввечері, спочатку через день, згодом почала наносити щовечору. Роблю демакіяж, добре очищаю та на суху чисту шкіру наношу сироватку.

Розподіляється вона дуже легко і швидко вбирається, залишаючи приємний матовий фініш. За відчуттями вона супер комфортна! Не щипає, не викликає неприємних відчуттів, немає почервонінь чи роздратувань.

Зверху закриваю її зволожуючим кремом.

Яку бачу дію?

А бачу якраз дуууже лагідну і дбайливу ексфоліацію, сироватка зовсім не агресивна, і не робить чуда після першого ж використання. Але вже через дві неділі я помітила, що вона допомагає і підтримує загальний стан шкіри:

  • немає шелушінь
  • є здоровий сяючий вигляд
  • потрошки освітлюється постакне (тут ще заслуга вітаміну С, який у мене є в ранковій рутині)
  • підтримує пори в чистому стані

Я залишилась задоволена. Хоча і маю серед своїх баночок той самий кривавий пілінг з шаленою концентрацією кислот - проте не оминаю лагідну ексфоліацію від Nacomi🧡