Spodobaieva Maryna

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Влаштовуйтесь зручніше, може зварити собі чашечку кави чи чаю. Бо в MUC знову челендж для роздумів. Чесно мені досить складно було поміститися в 10 пунктів. Бо помилок завжди значно більше. Тож написавши все на бумагу. Обрала свої ТОП-10:

1. «Не чекати швидких результатів», це твердження підійде не тільки для доглядових засобів. Ми постійно хочемо відразу побачити результат, але результат випливає з часу і систематичності.

2. «Сприймай себе тут і зараз», я сама дуже самокритична, але в ході спілкування з різними людьми довгий період часу, самокритичність стає культом нації. Люди бояться компліментів від незнайомих людей, замість «дякую», навіть можна почути слова заперечення чи знецінення. Наявність акне, шрамів, купероза та всього іншого, не забирає вашої краси.

3. «Дефіцити в організмі», ти можеш скупити весь догляд на світі, танцювати з бубном, але… Якщо в твоєму організмі дефіцит вітамінів чи мінералів, все буде до одного місця. Обов’язково слідкуєте за цим, їжа досить сильно змінилася за 10 років.

4. «Обирай для себе», зараз дуже багато інформації в інтернеті, маркетинг працює 24/7. Те, що підходить комусь, не означає для тебе. Не потрібно на все вестися. Можливо зараз полетять камені в мою сторону. «Голову потрібно мити два рази», «Патчі», «Сонцезахист змиває гідрофільне масло» і т.д. Я користуюсь гідрофільним маслом, але вже давно є статті, відео, де спф чудово змивається міцелярною водою і пінкою. Статті де потрібно з обережністю відноситися до таких засобів коли шкіра проблемна. Останній місяць я мию голову один раз, як думаєте щось змінилося?

Ні, абсолютного нічого не змінилося. Маркетинг просто хоче, щоб мій шампунь скоріше закінчився.

5. «Обізнаність», читати відгуки, це звісно добре. Мінімально розуміти склад, звісно краще. Зараз є класні програми, які Вам допоможуть розібратися не виходячи з дому.

6. «Ігнорувати зволоження чи сонцезахист», моя найчастіша помилка. Не потрібно забувати зволожувати все, а не тільки обличчя. Зона навколо очей, шия і тіло, скажуть Вам дякую. Сонцезахист – це не дві неділі на морі. Це обов’язковий захист цілий рік обличчя і тіла влітку.

7. «Прийшов дому – змий косметику», якщо Вам далі не потрібно нікуди йти. Обов’язково змивайте, давайте шкірі відпочити, варіант «Вечері» не проходить.

8. «Мінімаліз у всьому», звісно імпульсивних покупок ніхто не відміняв, з ними складно боротися. Але й радувати себе теж варто. Але не завжди велика кількість засобів, це добре. Давайте брати якістю, а не кількістю.

9. «Кольоротип», це важливо. Пам’ятаю себе з теплих відтінках, які посилювати почервоніння на обличчі. Зараз досить легко можна розібратися завдяки фотографії.

10. «Вода, сон, спорт», працюють навіть краще дорого догляду.

Всім дякую за приділений час🩶