saybeautyk

Shelly | Бальзами для ніг

Shelly | Бальзами для ніг

Як часто ви наносите крем для ніг?

Впевнена, що рідко, і через це шкіра стоп часто більш груба, ніж нам хотілося б, є сухі ділянки і дискомфорт протягом дня чи після душу (особисто в мене є стягнутість постійно).

Але Shelly як завжди піклується про наші ніжки і випустили аж цілих 3 бальзами для догляду, які я з задоволенням спробувала і залишилась абсолютно задоволеною.

Ці три бальзамчики не йдуть у наборі, як креми для рук (до речі, Shelly , а чи не створити б вам такий набір?)

Вони продаються окремо, і кожен з них має свою функцію. Всі три - унікальні, вони дійсно різні і не «розлиті з однієї бочки»)

Тому по черзі розповім про кожен, а про фаворита скажу в кінці 🔥

Цей товариш дуже легенький, за тустрою він мені нагадує заварний крем🧁

Упакований у мʼяку тубу обʼємом 100 мл (як і інші два бальзами), рожевого кольору.

Сам же бальзам біленький, навіть трохи напівпрозорий. Дуже легкий і приємний до тіла, він швидко вбирається, не лишає жирного сліду і блиску на ніжках. Майже не відчувається після нанесення.

У складі містить сечовину (гарно пом'якшує загрубілі ділянки), олії ши і жожоба (живлять та відновлюють еластичність шкіри), пантенол (вітамін В5, що сприяє хорошій регенерації та знімає запалення) а також головний компонент саме цього бальзаму - екстракт фукуса (має заспокійливий ефект, допомагає зменшити подразнення, свербіж і відчуття втоми в ногах).

По ефекту він мені сподобався, але здався найбільш легеньким із серії та підходящим саме для нормальної шкіри стоп, що не має особливих проблем.

Він гарно пом'якшує шкіру і має зволожувальний ефект та попереджає сухість і лущення (але не підходить для їх усунення - з цією проблемою бореться інший герой допису).

Цей бальзам Shelly радять використовувати для діабетичної стопи.

Даний бальзамчик має тубу мого улюбленого зеленого кольору і він вже більш «серйозний» по своїй текстурі)

На тубі має ніжний малюнок розмарину🌿

До речі, всі три бальзами мають термін придатності після відкриття 12 місяців, тож ви точно встигнете використати їх.

Текстура у нього вже більш кремова, це така класична консистенція. Він вже по відчуттям більш щільний, але залишається не надто «масляним».

Склад у нього також цікавий: бісаболол допомагає відновити захисний бар'єр шкіри і пригнічує розвиток бактерій; алантоїн та пантенол гарно відновлюють і допомагають із загоєнням ранок; олія розмарину зменшує подразнення, має гарні протизапальні та дезодоруючі властивості; екстракт календули також потужний протизапальний компонент (як і в догляді за обличчям), запобігає сухості і лущенню.

Всі три бальзами на основі парафіну.

По ефекту він вже більш потужно зволожує та відновлює шкіру, і саме головне, що я помітила: гарно дезодорує. Якщо попередній заспокійливий бальзам майже не мав аромату (легесенький косметично-квітковий), то цей пахне травʼянисто, розмаринчиком, а ця рослинка справді має гарні дозодоруючі властивості.

Якщо у вас або у рідних є проблема з неприємним запахом ніг, підвищеною пітливістю - цей варіант стане гарним помічником у вирішенні проблеми.

Він класно освіжає ніжки) а також виробник рекомендує цей бальзам для вирішення проблеми гіперкератозу.

Даний малюк - знахідка для моїх стоп.

Наразі я маю проблему сильної сухості, лущення ніг, загрубілих ділянок як на самих стопах, так і на пальчиках. І цей бальзам мені допомагає у боротьбі)

Він має жовту тубу з малюнком каштану - дуже впізнаваний і вже улюблений 🥰

Аромат - найактивніший серед усіх трьох, пахне дуже травянисто-кремово, дійсно нагадує запах каштанів в поєднанні з ваніллю (такою густою і не кондитерською).

Єдиний бальзам, що має колір - жовтенький.

За текстурою це дійсно БАЛЬЗАМ - він найбільш масляний з усіх трьох, щільний і чимось навіть нагадує баттер.

Склад цікавий і особливий: екстракт кінського каштану підтримує здоров'я судин і має на них гарний вплив шляхом підвищення мікроциркуляції крові; екстракт гамамелісу знімає запалення; олія макадамії живить і відновлює, а олія лемонграсу надає гарного аромату; екстракт ламінарії багатий на мінерали та полісахариди, а тому підтримує рівень зволоження і поглинає токсини зі шкіри.

Цей бальзам Shelly радить для використання тим, хто страждає від варикозного розширення вен. Я такої проблеми не маю, але з задоволенням використовую його також.

По ефекту саме цей бальзамчик мені підійшов найкраще.

Він масляний, залишає жирненький слід після нанесення і потребую деякого часу для вбирання, але саме така текстура для моїх стоп - ідеальна.

Не можу сказати, що він бореться з моїми лущеннями і загрубілостями, але він шикарно помʼякшує мої стопи і полегшує відчуття стягнутості, що іноді тривожить мене аж до ранку.

Саме цим бальзамом я користуюсь кожного вечора перед сном і не планую зупинятись (а от повторювати у майбутньому дуже навіть планую😉)

Лінійка бальзамів для ніг від Shelly - чудові засоби, і мені дуже сподобалось, що кожен з них має різну текстуру, різний склад і головне - різну дію. Кожен бальзам закриває певну потребу шкіри і це чудово.