Kizza

Туторіал макіяжу "Козоріг"

Туторіал макіяжу "Козоріг"

Привіт всім! Я дуже люблю роьити всяк образи, але не завжди зафільмрвую чи засвітлинюю процес їх виготовлення. Проте намагаючись вести сторінку в соцмережі з картинками доводиться не забувати про фото та відео зйомку)

Давайте починати наш туторіал. Буде багато букв, тому готуйте чайок)

Почну з виготовлення ріжок. Ідея була козячі тоненькі, але вийшли трошки, як в молодої лані. Основа - фольга. Сіре та оранжеве місиво - то повітряний пластилін. Спочатку хотіла тонким шаром глини, але вчасно згадала попередню невдачу з іншими рогами і відкинула ту ідею, як непрацюючу.

Добу це добро застигало. Потім зверху покрила шаром акрилу для тканин в півтора шари. Десь вийшло товще,десь тонше, але це некритично. Як бачите намагалась ще щоб була певна фактура, але не вийшло😅

Доречі, як вам моє придбання з китаймаркету? Чудесна голова під перуки❤️

Без жодної ідеї в голові, лишень з тим, що на голові будуть роги умиваюсь, знежирююсь і з великими стражданнями вдіваю лінзу. Другу вирішила, що не буду мучитись і вдягну, щось поменше. Брів стало менше, адже до Хеловіна мені треба зробити силу-силену макіяжів і я просто розорюсь на клеї-олівці😂 плюс дуже часто навіть заклеєні брови видно, що трохи відволікає від образу.

Стандартна схема - ріжки до обличчя на латекс. Потім армую ватою замоченою в латексі, щоб трималось все дуже добре. Чекаю поки це добро висохне. Працювати буду на аквагримі, тому важливо, щоб латекс добре просох і створив захисну плівку. Бо тоді конструкція розмокне і роги можуть відпасти.

Поки все йде за планом (якого немає😅)

Пофарбувала основу рогів, лоба, щоки і і докрила білим залишок обличчя. Поки норм. Вирішила що друга лінза буде біла, тому вирішила зробити типу шрам, щоб біле око було типу "сліпе". Як бачите ідеї фонтанують і кудись активно ведуть😂

Вирішила зімітувати положення зірок в даному сузір'ї тому зробила стразікі на лобі. Не сподобалось, але най буде, не дарма ж старалась і клеїла)

Тут же і прийшла ідея зробити один ріг золотим, пов'язати його з губами і шиєю. Губи в супервіральному стилі - бітлджус-ліпс. Помада Джефрі стара чорна і металева пудра-порошок в кольорі Gold. Вже щось не те, але поки ще терпіти можна.

До всесвітнього бомбєжу лишилось 3,2,1.... Сфоткалась без сліпої лінзи, так би мовити - подивитись образ з перукою. Не сподобалось. Одягла снапівсліпу лінзу - сфоткалась наново, не те. Сіоткала мене моя подружка - знову якась "дічь оленяча". Начепила на ріг ланцюжок - знову щось взагалі жахливе. Психонула, зняла лінзи, зняла перуку бо мені вже муляло і в очі і в голову. Передивлялась фото і злилась що 3.5 години насмарку втрачені.

Завдяки подружці Світланці, що мене заспокоїла було вирішено отой білий писок (мордочка, рот) замалювати. Спочатку додала тільки золота, а потім і затемнення. Коси, що звисали були закладені одна на одну і закріплені зверху на маківці. Білий підібрані трохи інші ракурси і я нарешті видихнула з полегшенням, адже це було вже набагато ближче до того, про що я думала🖤

Робота над образом виявилась не такою простою, як я її представляла. Були моменти "все кинуть і вмитись", але ми їх перечили, фінальний образ виправили, щоб було що показати світові 🖤

Останнє фото мій друг прокоментував так "Коли мєкнула по Козєрожьі"😂 Не знаю чому, але мене "порвало" з цього вислову🤪

Дякую, що осилили цей допис!

До зустрічі в нових дописах та луксах 🥰