O’Ostah

Burberry Her - це Baccarat на мінімалках?

Burberry Her - це Baccarat на мінімалках?
Burberry Her - це Baccarat на мінімалках?

Burberry я поважала за дві речі - той самий тренч та парфуми My Burberry. Більше нас ніколи нічого не поєднувало. До сьогодні. У якості невеличкого компліменту я отримала міні-набір Burberry Her, аромат якого змусив мою шкіру «мурашити». Зі мною давно такого не було і я вже точно знаю, що повнорозмір буде у моїй колекції.

Маестро Francis Kurkdjian зумів поєднати в одному флаконі дух  Baccarat,  але зробив це так делікатно, що дискусії точаться і дотепер.

  • Початкова нота: Вишня, Лимон, Малина, Мандарин, Ожина, Полуниця, Чорна смородина
  • Нота серця: Жасмин, Фіалка
  • Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Деревинні ноти, Дубовий мох, Кашмеран, Мускус, Пачулі

Я чую полуничне варення, фіалку, усі кінцеві ноти і той самий запах стерильних бинтів, але на мінімалках. Мама - хлорку і хімозні льодяники з 90-х (сказала, щоб я не наближалась до неї із ними). Я полізла на форуми і думки розділились майже так само, як і у нас! Але були ще треті, які зовсім не відчули Баккару, а тільки ягідки. Тоді я принесла міньку на затест подрузі, яка геть не розбирається в акцентах. Вона сказала що якась нота їй знайома… І чула вона її у травмпункті, коли зламала ногу. Так проглючити двох людей не могло, тому медичні нюанси тут точно є.

Аромат крему для тіла не містить такої концентрації варення. Він більш свіжий і виважений. Якби його помістили у флакон - це був би мій ідеал на всі 100%.

Цікаво почути думку володарок Баккари, які скуштували Burberry Her. Чи вбачаєте ви схожість?