getejra

Каяли Lamel 403 та 405

Каяли Lamel 403 та 405

Вирішила перевірити як малювати стрілки трафаретом, бо якось розівчилась за 10 років, що не малювала, або щось таки змінилось з повікою (все опускається і пливе 😂)

Каяли Lamel 403 та 405
Каяли Lamel 403 та 405
Каяли Lamel 403 та 405

кольори виглядають трохи інакше біля вікна при сонячному освітленні.

Стрілки вирішила малювати різними способами по трафарету. Додатково розтягувала тонким пензлем. не сподобалось в зеленому відтінку, що колір якось так розтягується, що зникає його насиченість. Він якийсь трішки твердіший ніж синій, але може це і плюс - бо синій в мене вже двічі ламався.

Тут наносила другим трафаретом, який сподобався більше. Синій каял мені подобається більше і по насиченості кольору і по тому, як розтягується.

якщо окремо стрілка мені подобається, то загальний вигляд на обличчі - ні. Мені ніколи не личили стрілки Клеопатри, а тут вони виходять максмально наближені. Чи працює трафарет? так. чи буду я ним користуватись? ні. Тому що ти ніколи не знаєш, який результат отримаєш) я розумію, що це все практика і з часом можна наловчитись, але я фарбуюсь раз в місяць і краще буду малювати стрілку за перевіреною технологією, ніж не знатиму, що отримаю на виході)

Впевнилась, що мій топ-каял це коричневий відтінок, тому ці два віддарую подрузі. Коли розглядала фото стрілок помітила пігментацію під лівим оком та на щоці) якось в дзеркало я її не бачила, тому навіть не знаю коли з"явилась, потрібно відслідкувати по історії фото))) зате змогла прийняти участь в челенджі https://club.makeup.com.ua/looks/50284/