Каяли Lamel 403 та 405
Чи працює трафарет кішка-помічниця для малювання стрілок
Вирішила перевірити як малювати стрілки трафаретом, бо якось розівчилась за 10 років, що не малювала, або щось таки змінилось з повікою (все опускається і пливе 😂)
Свотчі
кольори виглядають трохи інакше біля вікна при сонячному освітленні.
Зелений каял 403
Стрілки вирішила малювати різними способами по трафарету. Додатково розтягувала тонким пензлем. не сподобалось в зеленому відтінку, що колір якось так розтягується, що зникає його насиченість. Він якийсь трішки твердіший ніж синій, але може це і плюс - бо синій в мене вже двічі ламався.
Синій каял 405
Тут наносила другим трафаретом, який сподобався більше. Синій каял мені подобається більше і по насиченості кольору і по тому, як розтягується.
Результат
якщо окремо стрілка мені подобається, то загальний вигляд на обличчі - ні. Мені ніколи не личили стрілки Клеопатри, а тут вони виходять максмально наближені. Чи працює трафарет? так. чи буду я ним користуватись? ні. Тому що ти ніколи не знаєш, який результат отримаєш) я розумію, що це все практика і з часом можна наловчитись, але я фарбуюсь раз в місяць і краще буду малювати стрілку за перевіреною технологією, ніж не знатиму, що отримаю на виході)
Впевнилась, що мій топ-каял це коричневий відтінок, тому ці два віддарую подрузі. Коли розглядала фото стрілок помітила пігментацію під лівим оком та на щоці) якось в дзеркало я її не бачила, тому навіть не знаю коли з"явилась, потрібно відслідкувати по історії фото))) зате змогла прийняти участь в челенджі https://club.makeup.com.ua/looks/50284/
Коментарі (0)