#beautystudymakeupclub
Та мої 10 уроків краси, котрі я засвоїла на власному досвіді:
1. СПФ☝️Бачу цей пункт дуже популярний у дівчат. І я не виключення, ще 3-5 років тому повністю ігнорувала цей засіб взагалі, а дарма.
2. Окремий засіб для зони навколо очей. Ця зона однозначно потребує додаткового зволоження та захисту.
3. Двоетапне очищення. Цей пункт обов’язковий, шкіра скаже тобі "дякую" відсутністю висипань та чистими порами.
4. Термозахист. Треба захищати волосся щоразу, від вливів високих температур різних девайсів та і сонця також ☀️
5. Догляд під сезон. Догляд і, відповідно, засоби мають змінюватись залежно від сезону та потреб шкіри на зараз.
6. Антисептик. Просто він повинен бути у доступі постійно, частіше обробляй телефон та не торкайся брудними руками обличчя.
7. Слідкуй за термінами. Саме термінами придатності по відкриттю, а не загально зазначеними.
8. Тестуй парфуми довше. Знаю, ти частенько думаєш, що це "кохання з першого пшику", але як правило це не так, не поспішай, розноси та тричі подумай перш ніж купувати повнорозмір.
9. Використовуй сиворотки під альгінатні/гіалуровані маски. Ефект буде набагато краще 👌
10. Не уповай тільки на засоби. Вітаміни, сон, водний баланс, кваліфіковані лікарі, щорічні чек-апи — твої щоденні зусилля для здоров'я і краси.
Це далеко не вичерпний список моїх відкриттів. Рада, що є спільнота MUC, де можна ділитися досвідом та щодня черпати для себе щось нове та корисне ❤️
Коментарі (0)