Juli Butik

Набір Azzaro Wanted

Набір Azzaro Wanted

Взагалі цей набір дуже класний, в ньому ідеально все. Починаючи від дизайну, складу закінчуючи ароматом (то взагалі окрема тема, він просто неймовірний та дуже стійкий).

Дизайн коробочки красивий, ідеально підійде для подарунку. Вигляд має ну дуже презентабельний.

Склад набору класний, це : туалетна вода 100 мл (цього об'єму вистачить точно надовго), туалетна вода 10 мл (ідеальний об'єм щоб можна було взяти з собою) та гель-шампунь 75 мл (хоч об'єм не величкий та всеж його вистачить на довго, класно піниться, розхід має не великий).

Аромат то взагалі щось неймовірне, про нього напишу нижче...

Набір Azzaro Wanted

Почнемо з туалетної води.

В наборі два флакона: один об'ємом 100мл а другий 10мл.

Флакончик маленького об'єму дуже зручно брати з собою, він компактний тому не займе багато місця.

А от флакону більшого об'єму Вам точно вистачить надовго. Доречі його дизайн то взагалі бомба.

Відчувається туалетна вода дуже красиво, це одночасно солодкий та свіжий аромат.

Спочатку він грає пряними нотками та нотами лісу а потім звучить лаванда, імбир, м'ята. Неймовірна суміш, яка відкладається в пам'яті надовго. Хочеться відчувати його знову і знову. Ця туалетна вода неймовірної енергії.

Його шлейф це взагалі окрема тема))) Він вишуканий, стелиться нотани герані та кардамону.

Тримається аромат дуже довго, як на тілі так і на одягу. Одним словом він дуже стійкий.

Об'єм 75мл. Піниться добре тому вистачить надовго, доречі зручно брати з собою в подорож, так як гель - шампунь такого об'єму не займе багато місця.

Його аромат повністю відповідає аромату туалетної води, він ідентичний.

Стійкість неймовірна, тіло та волосся тримають на собі аромат ну дуже довго.

Піниться добре. Шкіру після користування не сушить, подразнень не викликав.

Після миття, волосся гладеньке та м'яке. Лупу не викликав.

Склад :

AQUA/WATER/EAU - вода, розчинник (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

SODIUM LAURETH SULFATE - ПАР/очищення. Використовуються при отриманні піномиючих засобів. (ДОПУСТИМО)

DECYL GLUCOSIDE - ПАР/очищення/стабілізатор емульсії. Складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

GLYCERIN - Ідентичний до шкіри інгредієнт/зволожувач, сприяє природному захисту шкіри. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

PARFUM/FRAGRANCE - Парфумування. Список інгредієнтів у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Можуть бути як натуральні, так і синтетичні інгредієнти.(СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

COCO-BETAINE - ПАР/очищення/регулятор в'язкості. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР. (БЕЗПЕЧНО)

LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID - ПАР/очищення. Натрієва сіль карбонової кислоти, отримана з лаурет-11 (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

OLETH-20 - ПАР/очищення/емульгатор. (ДОПУСТИМО)

PEG-150/PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE- ПАР/миючий агент/загусник. Має здатність проникати в шкіру та поглинатися організмом або допомагати іншим хімічним речовинам та інгредієнтам у цьому. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

CITRIC ACID - Лимонна кислота. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

PPG-5-CETETH-20 - ПАР/очищення/емолент/емульгатор. (ДОПУСТИМО)

SODIUM BENZOATE - Консервант. Зареєстрований як харчова добавка Е211 (БЕЗПЕЧНО)

SODIUM HYDROXIDE - Сильний луг. Може завдати серйозної шкоди очам. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

SODIUM CHLORIDE - Регулятор в'язкості/антисептик. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - Допоміжний інгредієнт, який допомагає нейтралізувати іони металів у формулі (вони зазвичай походять із води). (БЕЗПЕЧНО)

BENZYL SALICYLATE - Парфумування. Ефір саліцилової кислоти, безбарвна рідина, що має слабкий бальзамічний запах і фіксуючі властивості. Внесений до списку речовин, які можуть викликати алергічні реакції. (ДОПУСТИМО)

HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE - регулятор в'язкості, кондиціонер для волосся. (ДОПУСТИМО)

CITRONELLOL - Парфумування. Ненасичений спирт жирного ряду. Безбарвна в'язка рідина із запахом троянди. Присутня в геранієвому та рожевому ефірних оліях, винограді. Виділяють із геранієвої олії або отримують гідруванням гераніолу. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (ДОПУСТИМО)

COUMARIN - Парфумування. Кристалічна речовина з сильним трав'янисто-солодкуватим запахом, при розведенні проявляються ноти сіна, тютюну. Міститься в бобах тонка та багатьох ефірних олій. Застосовується в широкому асортименті парфумерних композицій та різних ароматів. Має фотозахисні властивості. В даний час існують обмеження на введення К. у вироби у зв'язку з алергізуючим дією.(ДОПУСТИМО)

BENZYL ALCOHOL - безбарвна рідина із приємним запахом. У вільному стані та у вигляді складних ефірів міститься в деяких ефірних оліях, наприклад, жасмину, гіацинту та ін. Використовується в парфумерії - як розчинник, фіксатор та запашна речовина. У Японії дозволено застосування без обмежень і вважається консервантом. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (ДОПУСТИМО)

PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES - ПАР/очищення/емульгатор. Інгредієнт широкого спектра дії має пом'якшувальні властивості. Сприяє регенерації пошкоджених ділянок шкіри, живить та захищає шкіру від зовнішніх подразників. (ДОПУСТИМО)

LIMONENE - Парфумування/розчинник. Безбарвна прозора легкорухлива рідина з приємним цитрусовим запахом. Міститься в апельсиновому маслі, практично у всіх цитрусових та багатьох інших ефірних оліях. Являється речовиною, здатною викликати алергічні реакції.(ДОПУСТИМО)

LINALOOL - Парфумування/дезодорант. Рідина з сильним квітковим запахом та деревним відтінком. Входить до складу ефірних олій рожевого дерева, лаванди, лавандина, мускатної шавлії, коріандру, петігренового масла та ін. (ДОПУСТИМО)

GERANIOL - Парфумування. Безбарвна рідина із запахом, що нагадує запах троянди. Входить до складу геранієвої, рожевої, лемонграсової та ще ряду інших ефірних олій. У вигляді складних ефірів у кількості до 70% входить до складу ефірної олії плодів дикої моркви. Промисловості зазвичай одержують із цитронелової олії. Застосовується при складанні парфумерних композицій, ароматів для косметики, мила, миючих засобів. Використовується у синтезі запашних речовин. Г. є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.(ДОПУСТИМО)