Анна95

The Ordinary - Caffeine Solution 5% + EGCG

Про The Ordinary я знаю давно і багато їх продуктів перепробувала ( щось подобалося,  щось ні) . Засобами по догляду за шкірою навколо очей я раніше не користувалася і ось пару місяців назад я вирішила , що настав той час😁 Вибрала цю сироватку, тому що склад та опис мав багатообіцяючий вигляд .
Зовнішній вигляд простий  мінімалістичний .
Сироватка є прозорою субстанцією жовтого відтінку, що нагадує водянистий гель.  Наноситься легко, у використанні дуже приємна, для одного застосування достатньо краплі (розхід дуже економний).
Я наношу вранці та ввечері,  вона не скатується і не липне.
Моя основна проблема - це набряклість і ранкові "мішки" .Перші кілька днів ніякого ефекту я не помічала, вже почала думати, що продукт – не працює або я щось роблю не так.  Наприклад, наносячи сироватку вранці, я очікувала, що припухлість зійде швидше, а нічого подібного не відбувалося. Але через приблизно 2 тижні регулярного використання очі перестали набрякати і шкіра розгладилася ( складочок з мішками не було).
Об'єм баночки 30 мл , а термін дії після відкриття 12місяців , по 2 краплі на день,  це дуже мінімальний розхід , тому вистачить до кінця терміну)