Дезодорант чоловічий, натуральний "Імбир" Comex Ayurvedic Natural 24H
Приємний аромат і гарно працює
Купила чоловікові цей дезодант на літо. Бо він натуральний і бюджетний. Легко ризикнути, якщо берете на пробу і не знаєте, чи спрацює.
Чесно були сумніви чи влітку буде справлятись з запахом поту, адже у сина він був і синові не дуже підійшов.
А ось чоловікові підійшов і дуже сподобався.
Вихідні дані такі: у чоловіка досить сильне потовиділення( як в принципі у більшості). Користувався до цього зазвичай мас маркетовсткими дезодорантами по типу Fa, Old Spice, Dove,Balea тощо.
Чим сподобався саме Comex?
1. По-перше найголовніше це склад. ВІн натуральний і безпечний.
Water, Glycerin, Potassium alum, Zingiber Officinale (Ginger) Extract, Xanthan Gum, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sorbitan Caprylate and 1.3-Propanediol and Benzoic Acid, Parfum.
Натуральні складники не перешкоджають диханню шкіри і не блокують потові залози, які вкрай необхідні для терморегуляції.
2. Приємний аромат,що бадьорить. І не перебиває запах парфумів. Спочатку аромат доволі стійкий, але буквально за короткий час його вже і не чутно.
Аромат, як на мене, унісекс.
3. Швидко висихає на шкірі і не залишає слідів на одязі. Можна зразу ж вдягати одяг після нанесення. Не тече. Але наносити треба на суху чисту шкіру.
4. Добре захищає від запаху пота і при цьому не шкодить здоров'ю, бо не блокує потовиділення (!!!)
Перевірено: спекотним літом-працює на ура!
5. Ціна вкрай бюджетна і ще він досить економічний, вистачить на місяця 2 в середньому.
Особисто я беру на повторі вже Comex з ароматом бавовни. Мене повністю він влаштовує і своїм ароматом, і надійністю. Можете почитати відгук, якщо цікаво.
https://club.makeup.com.ua/post/31283/
Дякую що читаєте!
Коментарі (0)