Аніта

Laneige Water Sleeping Mask

Laneige Water Sleeping Mask
Laneige Water Sleeping Mask

Позитивно ставлюся до корейської косметики і дуже добре знайома з преміальним брендом Laneige. Обожнюю цей бренд за те, що вони мають в лінійці мініатюри засобів які випускають. Це чудова можливість познайомитися з засобами і вирішити чи купляти велику баночку. Саме цього бренду я беру масочки для обличчя. Мені подобається що мініатюри зручно навіть брати з собою. Сьогодні оглянемо з вами одну з моїх найулюбленіших нічних масок. Нічна зволожуюча маска - це бестселер південнокорейського бренду Laneige, який допомагає заповнити недостатню кількість вологи в клітинах за час вечірнього відпочинку, щоб на ранок подарувати кожному покриву сяючий, доглянутий і свіжий вигляд.

Особливості Laneige Water Sleeping Mask:

- Інтенсивно та тривало зволожує.
- Підтримує достатню кількість цілющої вологи у шкірі.
- Відновлює природний гідроліпідний баланс епідермісу.
- Покращує колір обличчя.
- Вирівнює тон шкірного покриву.
- Огортає відчуттям комфорту.
- Технологія Moisture Wrap™ з бета-глюканом «запечатує» всередині клітин корисні речовини та цілющу вологу.
- Технологія Sleep-Tox™ захищає від негативних агентів навколишнього світу та заспокоює шкірний покрив.
- Іонізована мінеральна вода збагачує шкіру корисними елементами.
- Вітамін С оберігає від ультрафіолету та освітлює.
- Вітамін Е нейтралізує вільні радикали та уповільнює клітинне в'янення.
- Гіалуронова кислота сприяє розгладжуванню зморшок.

Пакування: Маленька баночка з гладкого та тактильно приємного пластику, синьо-блакитного кольору. Мініатюра об'ємом 15 мл, точна копія повноразмірної маски. Кришечка звичайна, закрутка.

Текстура: гелеподібна, легка та ковзна. У банці тримає форму, а при нанесенні на шкіру відразу починає танути. Продукт на який приємно дивитися і всередині, і зовні.

Аромат: Легкий, ненав'язливий. З нотами свіжості. Після нанесення майже не відчуваю його.

Розхід: Завдяки гелевій текстурі невеликий. Я маску використовую не щодня, тому вистачає на довго.

Маску я наношу десь за годину до сну, бо їй потрібен час. Вона легко розподіляється по шкірі, надає легкий ефект охолодження. Повністю не вбирається, формуючи на шкірі липку плівку. На подушці не залишає слідів, тому можна спокійно спати. Вранці змиваю маску теплою водою.
Маска добре зволожує та заспокоює шкіру, не перевантажуючи її. Пори не забиває. Насичує шкіру вологою та допомагає молекулам води утримуватися у міжклітинному просторі. Наранок шкіра має свіжий та бадьорий вигляд. Тон шкіри вирівнюється. Шкіра візуально виглядає більш гладкою, а на дотик просто оксамит. Просто неймовірно приємно проводити рукою по обличчю. Мені дуже подобається як виглядає моя шкіра після цієї маски. А ще більше подобається відчуття, які вона дарує.