D A S H A

Gian Marco Venturi Girl

Gian Marco Venturi Girl

Спочатку була Donna, потім Woman, а потім бренд Gian Marco Venturi нарешті створює аромат Girl, таким чином не залишаючи жодну жінку без можливості насолодитися італійським ароматом. Ох ці італійці!

Gian Marco Venturi Girl
  • у цьому ароматі є туалетна вода, є парфумована. У мене парфумована вода 50 мл.
  • туалетна вода у бренда представлена в прозорому склі. Пакунок 30 мл йтиме з віконечком у коробці, де можна побачити флакон і він йтиме з салатовою округленою кришкою, 50 і 100 мл виконані за формою як на моєму фото.
  • парфумована вода представлена в білому непрозорому склі (принаймні нагадує скло), 30 мл флакон так само білий непрозорий, тільки видовжений прямокутник, довжина як і туалетної води 30 мл.
  • Початкова нота: Апельсин, Грейпфрут, Лимон
    Нота серця: Імбир, Квітка лотоса, Кориця, Фрезія
    Кінцева нота: Кедрове дерево, Мускус

З інших джерел парфумована піраміда подається трохи іншою ніж на мейкапі, фото альтернативної піраміди взяла з сайту fragrantica

Враховуйте, що на кожній людині в залежності від всіх на світі факторів кожен аромат розкривається і носиться по різному та ще й на додачу ми сприймаємо цей світ по різному, тому намагатимусь описати цей аромат, так щоб відгук був максимально практично-корисним.

Не зважаючи на анкетні дані цього аромату, найсильніша нота цього парфуму - лимон, і перше враження ви отримаєте з асоціацією свіжого цитрусу жовтого кольору. Апельсин та грейпфрут - досить впізнавані та знайомі нам аромати, в цьому парфумі я їх не відчуваю. Заявлені ноти серця коментувати не можу, тому що після відчуття первинної свіжості, для мене одразу наступає мускусний фініш, а він заялений як кінцева нота. Імбир і кориця для мене там точно не фігурують, і маю зізнатись, який аромат у квітки лотоса та кедрового дерева не маю уявлення, якщо знаєте опишіть його мені в коментарях, буду вдячна. Врешті-решт, може я і не розпізнаю ту чи іншу компоненту, це і не так важливо, бо разом всі складові створюють гармонійну симфонію аромату.

Надважлива інформація про парфум - це інтенсивність і стійкість.

У цьому парфумі у туалетної води стійкість та інтенсивність слабкі, настільки слабкі, що важко "переборщити", я поливалась ним по 5 разів розпилювань за раз і 90% аромату вивітрюється через 30 хвилин, але 10 % ! триматиметься з вами до кінця дня.

Парфумована вода - концентрованіша. 2 пшиків достатньо. Люди навколо вас відчуватимуть його, тому не захоплюйтесь пшикати ним, якщо вам здалося, що він вивітрився. Але моя улюбена властивість цієї води, що нею не можна перебільшити, навіть якщо перестарались відчуватиметься інтенсивна свіжість, але вона легка, приємна, повітряна, недарма цю воду рекомендують навесні і літом. Влітку я ціную цю воду саме за свіжість, особливо, коли спека стала, безвітряна, хочеться подиху вітру, але його нема. Тоді цей аромат - спасіння.

Дівчата в коментарях, які не взлюбили цю воду, порівнюють цей аромат з освіжувачем повітря. Як на мене порівняння - грубе. Аромат свіжий, приємний, легкий, і дійсно він входить до класифікації цитрусових ароматів, АЛЕ при цьому і до квіткових, тому разом з цим він відчувається елегантним, благородним, і дійсно викликає асоціацію юності, весни і ранньої молодості. Я ніжно ставлюся до цього парфуму, багато років користуюся ним і тому запрошую Вас спробувати цей аромат, в ньому важко розчаруватись )

Не соромтеся підписатись на мене, у мене вже зібрався альбомчик відгуків на товари, які вам точно буде цікаво почитати.

Підписуйтесь. Бажаю Вам вдалих покупок!