Jigott Caviar Real Ampoule Mask
Ампульна маска "Ікра"
Дівчата, всім привіт. Я продовжую своє знайомство з ампульними масками від корейського виробника Jigott. Сьогодні роблю чергову тканинну маску для обличчя, цього разу з екстрактом чорної ікри. Поділюсь в цьому огляді своїми враженням. Ці маски називають ампульними, тому на упаковці зображена ампула, всередині якої знаходиться діюча речовина маски. У цьому випадку це ікра. Але я не можу позбутися відчуття, що на упаковці зображена ожина, а не чорна ікра
За пакування я вже неодноразово писала, воно звичайнісіньке, має невеликий розмір, дизайн, як і у всієї лінійки в одному стилі. Герметичні ампули-саше із зображенням ампули на лицьовій стороні.
Консистенція у просочення дуже рідка, трохи густіша ніж тонік, відчувається трохи маслянистою.
Аромат дуже приємний, трішки відчуваються легкі ягідні ноти, то може маска дійсно не з ікрою. При використанні цієї маски аромат незадушливий і ніяким чином не заважає.
Особливості ампульної маски «Ікра» від Jigott:
- надає шкірі пружність і еластичність;
- забезпечує оптимальну зволоженість протягом тривалого часу;
- підтягує щічки, вилиці та підборіддя;
- підвищує здатність епідермісу виробляти колаген і еластин;
- прискорює процес клітинного відновлення;
- гальмує вікові зміни;
- робить обличчя свіжим і відпочилим;
- дарує шовковисту гладкість і природний блиск.
Маска зручно тримається на обличчі, не спадає. Сміливо можна займатися своїми справами. Тримаю по рекомендації 20-30 хвилин. Після зняття на обличчі залишається есенція. Якщо трішки почекати, то вона поглинається шкірою. Мені комфортніші зазвичай вмитися водою та нанести зволожуючий крем. Антивіковий ефект обговорювати напевно не варто, тому що візуально він ніяк не визначається. Після маски шкіра завжди добре зволожена, тому візуально здається відпочившою, гладкою, пружною та підтягнутою.
Коментарі (0)