Hanna Domashenko

Lunnitsa | Strawberry Scrub

Lunnitsa | Strawberry Scrub
Lunnitsa | Strawberry Scrub
Lunnitsa | Strawberry Scrub

Коли я відкрила цю баночку зі скрабом - мій ніс образу вловив цей насичений аромат літнього, дідусевого огороду, де я маленькою збирала стиглі ягоди полуниці!.. Такі ж ароматні, такі ж соковиті, ніби щойно зібрані з грядки!

Lunnitsa | Strawberry Scrub

Сам скраб має дивну структуру... я звикла бачити в подібній баночці вологий скраб, а тут - він був сухим. Я подумала, хм...може, з ним щось не так?... Але я так сильно помилялася, дівчата! З ним все простіше, ніж я могла подумати!

Берете у вологу долоню необхідну кількість засобу та скрабуєте тіло! На цьому моменті при контакті з водою стається магія! Скраб стає не таким жорстким і утворюється легесенька пінка, що додатково очищує шкіру!

Після застосування шкіра ніжна та оксамитова, наче у малюка! А бонусом ще й має ніжний, приємний, ягідний аромат. Активні компоненти ретельно зволожують, пом'якшують, омолоджують та насичують шкіру поживними інгредієнтами. До складу входить олійний екстракт листя полуниці, вітамінний комплекс A, E, F, кокосова олія й інші натуральні компоненти. Скраб також запобігає виникнення врослого волосся після гоління.

Що може бути кращим, ніж турботливе ставлення до себе та свого тіла шляхом використання якісної косметики з гарним складом?..