Mary Ost

SHELLY | Набір кремів для рук

SHELLY | Набір кремів для рук

Крем для рук — це не просто косметичний засіб, а невід'ємна частина нашого щоденного догляду, особливо в умовах холодного або сухого клімату. Важливо знайти продукт, який не тільки забезпечить належний рівень зволоження та живлення, а й подарує задоволення від використання. Мені нещодавно потрапив у руки чудовий сет з трьох кремів для рук та нігтів від українського бренду Shelly, кожен з яких має свої особливості та призначення.

Отже, набір складається з трьох кремів по 45 мл., кожен з яких має свою унікальну формулу та цільове призначення. Всі креми мають на меті покращення стану рук, надаючи їм необхідний догляд у різних аспектах: живлення, пом'якшення та відновлення.

SHELLY | Набір кремів для рук
SHELLY | Набір кремів для рук

Креми упаковані в елегантну стильну картону коробочку запаяну прозорою плівкою, пакування виглядає святково, ніби подаруночок. Самі ж засоби знаходяться у пластикових тубах, які мають приємний, сучасний дизайн з чіткими написами та кольоровими акцентами, що допомагає легко відрізняти креми один від одного. Всі упаковки компактні для зберігання навіть у маленькій косметичці чи сумочці.

Кожен крем має фольговану захисну мембрану.

Кришечки фліп-топ дуже зручні, щільно закриваються, мають невеличкі отвори, що робить подачу крему економною та комфортною.

Цей крем містить кератин, який живить і відновлює шкіру, срібло, яке має антисептичні властивості, та екстракт арніки, що заспокоює і зменшує подразнення.

Крем білого кольору. Консистенція у засобу густа, однорідна. На шкіру наноситься легко, і швидко вбирається не лишаючи жирного фінішу та ефекту плівки.

Аромат свіжий, рослинний.

Після використання шкіра дуууже зволожена, гладенька, маленькі подряпинки та запалення загоюються швидко.

І...цей крем забрав у мене чоловік🙈 оскільки надмірна сухість і всілякі подряпини на руках- це його слабке місце. Тому крем став справжнім рятівником для його рук.

Колаген і еластин відповідають за збереження пружності та еластичності шкіри, а екстракт півонії надає шкірі ніжність і пом'якшення.

Крем білосніжний, густий, але, як мені здалось, трішечки легшої текстури ніж попередній засіб.

Пахне крем приємно, відчуваються квітково-пудрові нотки.

Наноситься також просто і легко, вбирається миттєво.

Шкіра після використання мʼякенька та ніжна. Кутикула після крему у чудовому стані.

Алантоїн заспокоює і відновлює шкіру, екстракт равлика сприяє регенерації клітин, а олія каріте забезпечує інтенсивне зволоження та живлення.

Консистенція у крема також густа, і в той же час ніжна та невагома. Розподіляється по шкірі без проблем і вбирається не лишаючи слідів та жирності.

Пахне ненавʼязливо квітково.

Шкіра після крему зволожена, пружна, також відмічу, якщо шкіра обвітрена, є лущення - то крем чудово справляється з цими неприємними моментами.

Я ще не до кінця зрозуміла який із кремів мій улюбленець, другий чи третій, адже користуюсь обома чередуючи їх - і результатом максимально задоволена - ручки виглядають доглянутими та ніжними. Шкіра максимально зволожена та здорова.

Набір повністю виправдав мої очікування. Кожен із засобів має свої переваги і чудово доповнює один одного. Я рекомендую цей набір всім, хто шукає ефективний і приємний у використанні догляд за руками та нігтиками. А також цей сет буде чудовим універсальним подарунком, який порадує не лише якістю, дієвістю і зовнішнім виглядом але й доступною ціною.