Автозасмага для тіла Joko Blend
Або мус який подарує засмагу ніби як з морського узбережжя
Море мені не світило того року. Встигла зловити сонце у басейні, але засмага досить швидко сходить. І вирішила я подовжити життя бронзовому тілу завдяки автозасмазі від Joko Blend. Відгуки дівчат мега позитивні. І сьогодні на один буде більше.
Мус-автозасмага подається в дуже зручному форматі. Засіб видається пінкою. А наносити необхідно спеціальною рукавичкою, що є багаторазовою (можна прати). Рукавичка теж продається саме від бренду. І виглядає дуже стильно.
Засіб має накопичувальний ефект та яскраво проявляється через 5-6 годин після нанесення.
Комбінація компонентів, які взаємодіють з меланоцитами - клітинами, що виробляють пігмент (колір) шкіри та надають їй засмагу, відповідає за інтенсивність тону залежно від фототипу шкіри, тим самим створюють натуральний, рівномірний і стійкий тон. Мус підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
Сама ж пінка дуже ніжна, не має якогось вираженого неприємного аромату. Навпаки, щось солодкувате. Трошки гірчинки.
Завдяки формату пінки - легко наносити засіб на тіло
Рукавичка, доречі, надзвичайно мʼягка, але текстурна для шкіри. Тобто засіб гарно розтирається та втирається шкіру. А завдяки легкій текстурі - миттєво поглинається.
Не залишає слідів на одязі. Це дуже важливий пункт, бо колись мала сумний досвід з іншим брендом.
Ну а результат - фантастичний 🫶
По перше, ніхто не обмежує вас одним нанесенням. Можете в декілька підходів. Також залежить яка у вас від природи шкіра. Але мені на мою засмагу ліг феноменально красиво авто-загарчик)
Як вам результат?
Коментарі (0)