olena_glossy

Пінний кислотний пілінг для шкіри голови | Soika PRO

Пінний кислотний пілінг для шкіри голови | Soika PRO
Пінний кислотний пілінг для шкіри голови | Soika PRO
Пінний кислотний пілінг для шкіри голови | Soika PRO

Формат пінки стає дедалі популярнішим, і не дивно, що тепер навіть пілінг для шкіри голови доступний у такому форматі. Це не тільки зручно, але й ефективно! Розповідаю детальніше про пінний пілінг від Soika PRO 👇

Пакування. Прозора пляшечка з чорною кришечкою та звичною для формату пінки помпою. Градієнтний дизайн етикетки, що переходить від насиченого рожевого до ніжно-рожевого, додає шарму.

Об'єм 150 мл.

Спосіб використання. Цей пілінг ідеальний для жирної шкіри голови. Після миття шампунем нанесіть піну на руки, рівномірно розподіліть по шкірі голови та помасажуйте. Для легкого очищення достатньо 5 хв, для глибшої ексфоліації10 хв. Під час користування пілінгом є нормою легке пощипування, проте варто орієнтуватися по відчуттях. Використовувати не частіше 1-2 разів на тиждень.

Склад. Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside,Cocamide DEA, Salicil Acid, Tartaric Acid, Glycerin, Mandelic Acid, Menthyl lactate, Arginine, Betaine, Niacinamide, Trehalose, Papaine, Caffeine, Parfum,Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 15985, C.I.Acid Red 52.

У складі 9 потужних активів, серед яких:

🔹 AHA кислоти: винна та мигдальна та BHA кислота: саліцилова - мають ексфоліуючу дію, тобто видаляють ороговілі клітини шкіри, очищають пори та сприяють оновленню шкіри

🔹 Arginine, Betaine, Niacinamide - зволожують шкіру, зміцнюють волосяні фолікули та надають протизапальний ефект

🔹 Trehalose, Papaine, Caffeine - попереджають появу лупи, посилюють дію ексфоліаціі продукту, пом’якшують шкіру голови та волосся.

Крім цього у складі є:

🔹 Menthyl lactate (ефір ментолу та молочної кислоти) - надає відчуття свіжості та прохолоди, має легкий антисептичний ефект.

🔹 М’які ПАРи - які відповідають на створення піни.

Консистенція та аромат. Всередині пляшечки – рідина, яка нагадує розведене водою молоко з додаванням світло-рожевого барвника, яка при натисканні на помпу перетворюється на пухнасту піну. Перші натиски дають більш пишну піну (як на фото), далі піна стає трохи рідшою, але при масажуванні голови вона збивається знову в пишнішу. Аромат – квітково-фруктовий, приємний і ненав’язливий, після змивання його не відчуваю.

Враження. Пілінг у форматі пінки це дуже зручно. Розподіляється по шкірі за лічені секунди максимально рівномірно. Витримую його на голові 5 хв (на більшу витримку мене не вистачає), тримаючи голову вниз, щоб уникнути потрапляння в очі. Щоб зекономити час на шкіру голови наношу пілінг, а на кінчики паралельно маску чи бальзам (зручно, що засоби використовуються після шампуню).

Під час процедури відчувається приємна ментолова свіжість, що поступово посилюється, без неприємних відчуттів. Пілінг легко змивається, не залишаючи жирності чи липкості.

Після процедури шкіра голови відчувається надзвичайно чистою та свіжою – це зовсім інше відчуття, ніж після простого миття шампунем.

Використовую його двічі на тиждень. У моєму випадку на частоту миття голови пілінг не впливає (на разі, жоден продукт не змінює частоту миття голови).

Кислотним пілінгом від Soika я дуже задоволена. Це зручний формат, який надає глибоке та ніжне очищення шкіри голови без негативних ефектів та дає можливість трішки заощадити час.