☕️ Karina ☕️

HONEST PRODUCTS КРЕМ ДЛЯ РУК ТА ТІЛА

HONEST PRODUCTS КРЕМ ДЛЯ РУК ТА ТІЛА

Мені випала можливість познайомитися із продукцією цього бренду. Залишаю посилання на відгук з делікатним рідким милом - https://club.makeup.com.ua/post/47985/.

Тепер настала черга зволожувального крему для рук та тіла.

🤍Опис - Honest Products - процвітаючий косметичний бренд, продукція якого поєднує у собі всі важливі критерії дбайливої косметики: ефективність, безпеку, тонкий приємний аромат і стильний лаконічний дизайн. Його передова команда фахівців розробила зволожувальний крем для рук, який пом'якшить і наситить суху шкіру завдяки комплексу натуральних рослинних олій.

🤍Особливості зволожуючого крему :

  • ефективно усуває сухість і стягнутість шкірного покриву рук та тіла;
  • насичує епідерміс природними вітамінами і мікроелементами;
  • відновлює захисний гідроліпідний бар'єр шкіри;
  • нормалізує рівень зволоженості шкірного покриву;
  • має приємну ніжну консистенцію, завдяки якій швидко всотується в епідерміс, не залишаючи відчуття жирності або липкості;
  • заспокоює подразнену шкіру;
  • має ніжний аромат.

🤍Пакування - естетичне, мінімалістичне, яке стане прикрасою вашої ванної чи просто полички. Банка білого кольору із чорними дозатором та надписом. Дозатор зручний, чудово працює, можна поставити в положення "open - stop".

🤍Об'єм - 500 мл.

🤍Виробник - Україна.

🤍Аромат - нішевий аромат ветиверу, амбри, кардамону, що доповнюється нотами ванілі. Він мене просто зачарував. Це аромат, де зустрічається злегка землистий, трав'янистий ветивер. Він дарує глибину, якусь димку, мужність. Амбра, тепла і чуттєва, огортає вас, додаючи композиції насиченості та глибокого, тягучого відтінку. Її магнетична сила робить аромат стійким і неперевершено привабливим, з ноткою розкоші. Кардамон надає смолистого відтінку та пряності, а ваніль надає м'якість і солодку кремову завершеність.

HONEST PRODUCTS КРЕМ ДЛЯ РУК ТА ТІЛА
HONEST PRODUCTS КРЕМ ДЛЯ РУК ТА ТІЛА

🤍Текстура - кремова. Білого кольору. Більш легка. Легко розприділяється по шкірі.

🤍Інградієнти - Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Emulsifying Wax, Glyceryl Monostearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Panthenol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Juglans Regia Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Аllantoin, Xantan Gum, Parfume, TEA, BHT.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

juglans regia seed oil - рослинна олія волоського горіха. Володіє регенеруючою, тонізуючою, зволожуючою, омолоджуючою дією для шкірних покривів.

🔵TEA - допустимо. Триетаноламін. Багатофункціональний інгредієнт у складі для догляду за шкірою, який діє як емульгатор типу «масло у воді», солюбілізатор і поверхнево-активна речовина. Крім того, TEA є слабкою органічною лужною основою, яка регулює pH кислих формул.

У складі наявні олії. Деякі з них можуть бути комедогенними. У себе такої реакції я не помітила. Гліцерин як зволожувач. Мінеральна олія, емульгуючий віск, гліцерилстеарат (який схожий на віск), олія какао (Має загоювальну та тонізуючу дію, застосовують також як емолент, складовий компонент кремів), олія виноградної кісточки (За своїм складом та властивостями близько до соняшникової олії, має виражену зволожуючу дію), пантенол (зволожує, заспокоює), олія кісточок абрикосу (для пом'якшення та зволоження сухої шкіри, емолент, ПАР, емульгатор, кондиціонер для шкіри), екстракт насіння льону (бореться із запаленням, заспокоює, живить шкіру), алантоїн (заспокійливий). Також на останньому місці BHT - синтетичний антиоксидант, його звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і здатний до накопичення у організмі. Але його концентрація мала.

Тому за складом висновок робіть самі. Чи підходить він для використання вами.

🤍Враження - крем має легку кремову текстуру білого кольору, має неймовірний нішевий аромат, який я описала вище більш детально. Вбирається та розприділяється з легкістю. Цього об'єму вистачить надовго. Зволоження достатньо, незважаючи на цю кількість олій у складі, не викликав ніяких негативних реакцій. На зимову пору я б обрала для себе більш поживний крем, бо мені здається, що цього буде недостатньо. Також суцільною насолодою є дуже стильне пакування.

8/10 (зняла оцінку за деякі складники)