saybeautyk

Joko Blend | Scalp Peeling Scrub

Joko Blend | Scalp Peeling Scrub
Joko Blend | Scalp Peeling Scrub

Не так давно мої любі Joko Blend випустили новинку у «волосяній» доглядовій лінійці - це пілінг-скраб для шкіри голови, основою якого є частинки солі.

Зазвичай я надаю перевагу кислотним пілінгам, бо їх легко змивати, а скраби оминаю стороною, тому що було багато негативного досвіду - складнощі в нанесенні, довге вимивання. Але так як бренду я довіряю, то вирішила випробувати скраб (тим паче знала, що він має ультрадрібні частинки у складі)

Скраб представлений у дуже зручній, мʼякій тубі обʼємом 125 г.

Туба не має кришечки - замість неї тут поворотний механізм, який економить час і нерви під час відкривання засобу мокрими руками.

Текстура у скрабу середньої щільності, нагадує крем, але якщо гарно придивитись - то це більше гель, в якому набито дуже і дуже багато дрібних скрабуючих частинок солі.

Склад

В ролі абразивних часточок тут виступає сіль; порошок зародків рису є абсорбуючим та антиоксидантним засобом; дві мʼяких ПАР, завдяки яким пілінг піниться; олія кореня лопуха живить, знімає запалення і стимулює ріст волосся; гідролізований протеїн, кератин і шовк.

Спосіб використання дуже простий - треба повернути носик скрабу і нанести засіб по проборах на вологе волосся (хоча я на пробори не ділю, а наношу як виходить заради економії часу).

Я наносила по-різному: деколи просто мочила волосся і використовувала скраб замість першого промивання шампунем (завжди промиваю шкіру голови двічі), а також наносила між першим і другим промиванням.

Чесно кажучи, різниці у дії не помітила - скраб гарно піниться, тож цілком може замінити перше застосування шампуню (таким чином економиться і час, і шампунь😉).

Єдиний нюанс, який помітила - треба гарненько давити на тубу під час нанесення скрабу.

Засіб легко вимивається з коренів водою, а ще легше - шампунем. Після промивання жодної скрабуючої часточки серед коренів не залишається.

Ультрадрібні частинки зовсім не дряпають і не подразнюють шкіру голови, не провокують зуду - навпаки відчувається легенький, приємний масаж.

Ефект мене дуже здивував - після сушіння волосся я побачила гарний прикореневий обʼєм, хоча від природи навіть на свіжовимитому волоссі він у мене не дуже-то і помітний.

Цей скраб - моя щира рекомендація, бо він має ряд переваг:

•дрібний помол;

•зручний спосіб нанесення;

•гарно вимивається;

•чудово освіжає і дарує обʼєм;

•покращує мікроциркуляцію крові у судинах і сприяє росту волосся.

Якщо ви, як і я, боїтеся скрабів для шкіри голови, а глибокого очищення все одно потребуєте - то скраб від Joko Blend якраз ваш ідеальний варіант 🩵