M O N D ✨️

Чи захистить зволожувальна смужка від подразнення?

І так по порядку:

Комплект Eve Simple 2 від бренда Dorco налічує 6 одноразових бритв (5+1 у подарунок) у гарному рожевому кольорі. Ціна за комплект ≈ 55 грн.

Пакування просте, зручне, дівоче.

Зроблено у: В'єтнамі

Особливості:

- гострі леза щільно прилягають один до одного, що забезпечує комфортне та чисте гоління;
- пластикова ручка з ребристою поверхнею не вислизає;
- зволожувальна смужка запобігає появі подразнення, мікротравм та порізів;
- легко та плавно ковзає;
- піднімає щетину, видаляючи навіть тонкі волосинки.

Як для своєї ціни, якість дуже класна. Конструція із щільного пластику. Кріплення міцне. Зламати їх досить складно. Кожна бритва має 2 леза та зволожувальну смужку. Ручка коротенька, але цілком зручна.

Спосіб застосування: Бритву необхідно змочити теплою водою і після цього зголити необхідні зони.

Використання

Перша бритва показала себе відмінно. Легке гоління, жодного подразнення, ідеально гладкі ноги. Вистачає однієї бритви на кілька раз. Порізів не було, але потенційно може порізати, особливо на нерівній поверхні.

Я вже подумала, що знайшла чудовий варіант одноразових бритв, але... з другою бритвою ситуація не склалася. З'явилося подразнення шкіри (фото додала). Ноги свербіли вже під час гоління. Але почервоніння виникло лише на одній ділянці шкіри. Шкіра у мене чутлива. Тестувала бритви в однакових умовах.

З цими бритвами ситуація схожа на лотерею: ніколи не знаєш яка саме викликає подразнення. Не можу рекомендовати їх чутливій тонкій шкірі. Хоча мене приємно порадувала перша бритва. Після подразнення, відклала їх та повернулася до звичного станка Venus.

Бритва одноразова з 2 лезами, 6 шт. Dorco Eve Simple 2