Гідрогелева мас ка з біфідо- і лактобактеріями
Manyo Factory Bifida Ampoule Wrap Mask 🦠
Ця гідрогелева маска від корейського 🇰🇷бренду Manyo вигідно виділяється своєю органічністю та унікальною комбінацією активних інгредієнтів. Це гідрогелева маска з підтягуючим ефектом, в її основі біфідо- і лактобактерії, які сприятливо впливають на стан мікрофлори шкірного покриву, а також екстракт насіння гарбуза та морських водоростей, що надають пружності та сяйва.
Особливості Manyo Factory Bifida Ampoule Wrap Mask:
💛просякнута найніжнішим гідрогелем;
💛завдяки морській воді відчутно освіжає;
💛містить екстракти ромашки, берези, календули та інших лікарських рослин;
💛нормалізує гідробаланс і дарує відчуття комфорту;
💛забезпечує ліфтинг-ефект;
💛повертає шкірному покриву красиве сяйво;
💛екстракт гарбузового насіння стимулює відновлення шкіри;
💛витяжки з водоростей надають додаткову пружність.
Основні діючі компоненти:
- Біфідобактерії – нормалізують природний баланс шкіри, пригнічують патогенні мікроорганізми та сприяють відновленню мікробіому, знижують чутливість шкіри та зміцнюють місцевий імунітет.
- Морська вода – сприяє поліпшенню обміну речовин, ущільненню шкіри та її розгладжуванню. Має здатність проникати в кров і надавати оздоровлюючу дію на весь організм зсередини.
- Комплекс заспокійливих трав (алое, розмарин, материнка та ін.) – заспокоюють шкіру, посилюють внутрішньоклітинний обмін речовин, зміцнюють імунітет.
Маска тоненька дуже приємна гідрогелева, складається з двох частин, верхньої та нижньої. Вона зашищена двома шарами щільної плівки між якими вона знаходиться, її зручно наносити маску на обличчя, знявши один шар, нанести маску і потім прибрати другий, щоб маска не злиплася і не розтягувалася при нанесенні. Матеріал, з якого зроблена маска, забезпечує гарне зчеплення зі шкірою, що дозволяє корисним речовинам швидше проникнути у глибокі шари дерми. Розмір у маски теж хороший, не величезний, мені була трохи велика на підборідді, але я зробила там маленькі надрізи, щоб вона щільно прилягала, без утворення складок та бульбашок.
Маску потрібно тримати 20-30 хвилин. В цей час немає ніяких неприємних відчуттів на обличчі. Після зняття, що залишилася, рідину втирайте в шкіру вбиваючими рухами.
Сироватки в упаковці з маскою було дуже багато, я перелила її в пляшечку, вийшло близько 8мл, і користувалася їй просто ще десь протягом тижня.
Шкіра після маски дуже гладка, зволожена, є легкий ефект ліфтингу. Так само вона заспокоїла судини куперозу на крилах носа. Ця маска чудово підійде у кого є акне, вона заспокоїть запалення. Після неї не було зовсім ні жирності, ні липкості на обличчі, які я дуже не люблю.
Я робила маску ввечері перед сном, на ранок шкіра так само була в класному стані, хоча після маски я не наносила більше ніяких доглядових засобів. Ціна у маски не маленька, але з урахуванням вартості сироватки, яка у мене залишилася для використання, це не погано
Маскою я залишилася задоволена, додала її собі в обране і буду купувати по знижках ще раз 🤗
Інші засоби Manyo з лінійки Bifida
💛Омолоджувальний комплекс з лізатом біфідобактерій Manyo Factory Bifida Biome Complex Ampoule
💛Зволожувальний крем з лактобактеріями Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream
💛Антивіковий крем з біфідолактокомплексом Manyo Factory Bifida Concentrate Cream
💛Гель для вмивання з біфідо- та лактобактеріями Manyo Bifida Complex Ampoule Gel Cleanser
💛Ампульний зміцнювальний тонер з біфідобактеріями Manyo Bifida Biome Ampoule Toner
💛Сироватка заспокійлива з комплексом центели й біфідобактеріями Manyo Bifida Cica Herb Serum
💛Нічна маска з пробіотиками та PHA-кислотою Manyo Bifida Biome Deep Sleeping Mask
💛Крем для шкіри навколо очей з біфідобактеріями Manyo Factory Bifida Biome Concentrate Eye Cream
💛Очищувальний тонік для тонкої й чутливої шкіри Manyo Bifida Cica Herb Toner
💛Відновлювальна маска Manyo Bifida Biom Ampoule Mask
💛Тонер-педи для захисту й відновлення шкіри Manyo Bifida Biome Ampoule Pad
💛Ампульний зміцнювальний лосьйон для обличчя з біфідобактеріями Manyo Bifida Biome Ampoule Lotion
💛Відновлювальний міст з біфідобактеріями Manyo Factory Lactobacillus Bifida Mist
💛Концентрована антивікова сироватка Manyo Factory Bifida Biome Concentrate Serum