Аніта

Vivian Gray White Musc & Ananas Shower Gel

Vivian Gray White Musc & Ananas Shower Gel

Поринути у насолоду з гелем для душу, який створює навколо тебе ауру привабливості, спокуси та інтриги ..... Я обома руками за ♥️
Для мене це новий засіб, він від німецького бренду Vivian Gray. Обрала я його виключно за зовнішнім виглядом. Тому тестуємо сьогодні разом з вами.

Vivian Gray White Musc & Ananas Shower Gel

Пакування: Пластиковий, яскравий флакон з елегантним та сучасним дизайном, об'єм 300 мл, з зручною кришкою фліп-топ. Він виглядає дуже стильно. Флакон має випресований візерунок.

Консистенція: Гель для душу має прозорий колір та дуже приємну ніжну консистенцію, вона не надто рідка. Розхід не великий. Гель легко пінеться, достатньо невеликої кількості щоб отримати чудове піноутворення. Засіб, збагачений гліцерином та вітаміном Е.

Аромат: Це насолода 🥰 Розкішний аромат поєднує в собі ніжний аромат білого мускусу з яскравими нотками ананаса. Такий глибокий багатогранний аромат грає на тілі протягом часу різними ароматичними відтінками.

Гель для душу чудово пінеться, м'яко очищає, доглядає шкіру. Гарно змивається, не залишає слідів. Інтенсивно зволожує, живить і пом'якшує. Дарує відчуття свіжості і чистоти. Аромат огортає все тіло і зберігає на шкірі ніжні ноти протягом усього дня. Не сушить, не провокує подразнення та свербіж. Шкіра після процедури неймовірно гладка, м'яка та ніжна. Гель ідеально підходить для щоденного використання. Кожен дотик перетворюється на магічний момент. Після душа моє тіло дихає і не потребує додаткового очищення. Багатий склад, натуральні компоненти та стильний привабливий дизайн – зроблять цей гель не лише відмінним особистим придбанням, а й гарним подарунком. Однозначно це моє найкраще знайомство з цим брендом.