Фісташка

Огляд гелю для душу від бренду Dott

Огляд гелю для душу від бренду Dott

Наразі у мене гель від бренду Dott. Дизайн упаковки у бренду просто неймовірний. Така форма баночки одразу виділяється з-поміж інших. Вона мені дуже нагадує хімічну колбу.

У бренда є ціла лінійка гелів з різними ароматами.

Дозатор має металевий колір і округлу форму. Носик довгий. Сам дозатор досить зручний. Він видає невелику порцію гелю, але він дуже добре милиться. Тому мені на 1 миття вистачає двох натискань.

Сам гель має рожевий колір і середньої густоти консистенцію. Він дуже приємно відчувається на руках та робить стійку гарну піну.

Аромат у гелю незвичний. Я звикла до того, що гелі для душу пахнуть як фрукти або якась жуйка. Тут же аромат більш схожий на парфуми. Я не впевнена, що саме цей мені повністю підходить. Аромат дуже приємний, але є якась нотка, яка мені заважає. Але це дуже суб'єктивна річ.

Після використання гелю шкіра приємна на дотик. Вона не пересушена, без подразнень. Шкіра чиста, м'яка і гладенька. Аромат після використання майже не зберігається на шкірі. Особисто для мене це перевага, бо я люблю користуватися парфумами і кожен день користуюсь різними. Я дуже не люблю, коли якась моя косметика змішується з ароматом парфумів.

Для мене це дуже цікава знахідка, і я тепер хочу спробувати інший аромат цього гелю.