Blondie_rs

Sexy Miami - мій парфумерний улюбленець

Sexy Miami - мій парфумерний улюбленець

Всім привіт! Що ж, у нас уже дощить за вікном, а це означає, що прийшла осінь. Саме час робити какао, смакувати улюблені солодощі та огорнутись в теплий плед. У парфумерному гардеробі теж наводиться лад - легкі фруктові та цитрусові аромати йдуть відпочивати, а теплі амброві, ванільні та мускусні починають виходити на прогулянку разом зі мною. Поки ще не особливо холодно (без мінусових температур), я не обираю на щодень щось таке, що буде відчутним всім оточуючим. Для більш стриманого звучання цієї осені мій вибір зупинився на Sexy Miami від українського бренду Avenue Des Parfums.

Коробочка попередньо була у заводській плівці; мінімалістична, без зайвих елементів. Вся продукція бренду виготовляється у Дніпрі. Потішило те, що сам парфум йде у скляному флаконі. Його приємно та зручно тримати в руці. Обʼєм даного формату - 50 мл. Нагадаю, що у бренду також доступні пробники 2мл та тревел-формати 10мл.

Кілька слів про пульверизатор. Навіть не у всіх дорожчих флаконах стоїть таких якісний розпилювач, як тут. Він справді робить парфумну хмаринку, не виливається, за рахунок чого не ставить плям на одязі. Ну і, звісно, з таким пульверизатором парфум використовується економніше, навіть якщо поливатись ним 😇

Класифікація аромату: східний квітковий

- Верхні ноти: мигдаль, кава, лимон, бергамот

- Ноти серця: тубероза, жасмин, болгарська троянда, ірис, апельсиновий цвіт

- Базові ноти: праліне, какао, боби тонка, ваніль, пачулі, амбра, сандал, мускус, кориця, кашемірове дерево та кедр

Близькі за настроєм: Carolina Herrera Good Girl

Нагадую, у всіх своє сприйняття ароматів, хімія шкіри та ольфакторний досвід. А також слід не забувати про смак, що може різнитись.

Перед вибором повнорозмірного флакону я кілька разів перебирала свою парфумерну поличку та хотіла зрозуміти: чого саме у мене ще нема? Час від часу я навідуюсь у фізичні магазини для "занюхів", і мені запамʼяталась туфелька від Carolina Herrera. Тим не менше, коли я нанесла її собі на шкіру - вона здалась мені трохи приторною, тому я відкинула цю бажанку. Побачивши згаданий брендом аромат в схожих, я неодмінно захотіла його спробувати, і - не прогадала! Цей аромат більш спокійний, без цих ноток приторності для мене. Піраміда прочитується гірше, чим аромати, які я обрала в пробничках. Тим не менше, його настроєвість - просто в саме серденько 💔

Тож, що я тут відчуваю? На самому початку після розпилення я вловлюю нотки бергамоту та свіжинки інших цитрусових. Ця хвиля дуже короткочасна, тому мені прийшлось кілька разів розпилювати, щоб зрозуміти акорди. Композиція відразу задає теплий настрій з ніжною солодковатістю. До 5 хвилин і аж до затихання аромат звучить смачним праліне, ірискою, ніжним відтінком теплої кави з корицею, кашеміром та амброво-ванільною базою. Він огортає своїм теплом, заспокоює та розслабляє. Сандал та мускус з квітковим букетом також стають більш відчутними протягом розкриття. Все звучить в комплексі, тож чітко виокремити певні ноти досить важко. Під кінець я більше вловлюю мускус, ваніль та кавово-кашемірове праліне з паличкою кориці. Аромат просто неймовірний🤤 Ну такий мені комфортний! І не заважкий навіть на літні [не спекотні] дні. Він асоціюється в мене з вечірніми прогулянками, для затишної та смачної атмосфери. Такий коктейльний, приємний та спокійний, без крикливості та приторності.

Щодо стійкості - вона може бути різною. Знову ж таки, від індивідуальних особливостей вашої шкіри, погоди, тиску та навіть - настрою. Даний аромат я відчуваю годин 5-8 залежно від погоди та способу нанесення. Якщо я розпилюю його та вхожу в ароматну хмаринку - то він тримається не так й довго, бо сам по собі не крикливий. Якщо нанести на зони пульсації та злегка розпилити на волосся [і поєднати з більш теплою не вітряною погодою] - тривалість звучання, звісно, збільшується.

Загалом, все залежить від ваших вподобань по стійкості. Бувають такі парфуми, які нічим не "відідреш". Воно просто фонить на тобі добу-дві. Я люблю змінювати аромати, тому для мене не проблема, якщо аромат тримається до 8 годин. Деколи починає боліти голова, чи міняється настрій/погода. Тому, я або змінюю, або поновлюю парфум.

Тож, підсумуємо. Avenue Des Parfums пропонує справді чудовий аромат, що справді схожий на Carolina Herrera Good Girl. Тільки мені він навіть більше сподобався завдяки більш тихому звучанню без солодковатої приторності. Аромат чудово підходить для вечірніх прогулянок, побачення чи просто підняття настрою. Особисто я можу носити його і влітку [не в дуже спекотні дні], але найбільше мені почав подобатись в прохолоду. Тож, якщо ви в пошуку східно-квіткового аромату з амброво-кавовим настроєм - точно рекомендую спробувати цього красеня!