Кузя Ю-а

Крем для обличчя від Tink

Крем для обличчя від Tink

Tink - бюджетний, проте якісний бренд доглядової косметики. Напишу враження на денний та нічний кремчики для обличчя.

Почнемо з нічного кремчику.

Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream від бренду Tink — це інноваційний крем з унікальною комбінацією гліколевої кислоти та натуральних екстрактів чорниці. Його спеціально розроблена формула спрямована на зміцнення шкіри, інтенсивне зволоження та оновлення клітин, що робить шкіру пружною, гладенькою та сяючою.

Крем для обличчя від Tink

Цей крем від Tink дійсно виправдав мої очікування. Вже після першого застосування шкіра стає помітно зволоженою, а сухість і лущення зникають.

Приємний аромат чорниці додає задоволення. Особливо сподобалося, що крем має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску.

Через тиждень користування шкіра стала виглядати більш свіжою, тон обличчя вирівнявся.

Відмінний продукт для тих, хто шукає ефективний засіб для оновлення та зволоження шкіри, ще й за бюджетною ціною!

В парі в мене в догляді денний кремчик. Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream від Tink - робить шкіру пружньої, сяючою та вирівнює тон.

Він інтенсивно зволожує шкіру, наповнюючи її життям та енергією.

Проте, не залишає жирної плівки. Мені здався плотнішим ніж нічний, але швидко поглинувся та не конфліктував з декоративкою в подальшому.

Колаген в складі - підвищує еластичність шкіри,   а кокосова олія дарує м’якість.

Аромат ніжний та приємний!

Шкіра після цієї парочки кремів виглядає свіжою, сяйною та доглянутою.

Однозначно, денний виглядає плотнішим, він навіть інакше в баночці виглядає та не змінює форму. Проте, виключно до нанесення. Далі, стає ніжним, податливим та робить шкіру шовковистою.

Засоби економні, а повноцінний догляд обійдеться дуже бюджетно. Гарний бренд з численними відгуками, які мене підкупили. І я лишилась задоволена.

Дякую за рекомендації і теж готова радити!