Євгенія 👩

Викидушки лютого)

Викидушки лютого)

Хочу вам відзвітувати, що я успішно виконую один із пунктів свого б'юті-плану - не купую нових баночок, доки не закінчаться старі). З нового року я зробила всього одне замовлення і те, там були повтори і тільки ті продукти, які повністю закінчилися).

Викидушок цього місяця не дуже багато і найнеприємніше, що практично на кожну порожню баночку у мене вже лежить у запасі заміна, а отже новинки поки що не передбачаються🤣.

Розповідаю що викинула👇

3 креми від Tink, які були у подарунковому боксі та потрапили до мене аж у вересні 2023 року, а закінчилися тільки зараз. Через те, що я не використовувала їх регулярно та наносила точково. Креми з фіолетовою і зеленою смужкою все ж таки не підійшли для обличчя і я їх використовувала за класикою - для ліктів і п'ят, до речі справлялися вони добре). Звичайно, що повторно я їх не замовила б.

✅ Що стосується крему з жовтою смужкою, то я використовувала його для обличчя, точково на ділянки з лущеннями і він чудово справлявся зі своєю роботою, ось його я замовила б повторно).

Детальні дописи тут:

https://club.makeup.com.ua/post/18803/ - про всі 3 креми.

https://club.makeup.com.ua/post/22129/ - про крем з жовтою смужкою

Зволожувальний крем З 5 видами гіалуронової кислоти FarmStay - це мій фаворит та найулюбленіший крем, ever). 100% замовлю повторно, бо він крутезний. Детальний допис тут:

https://club.makeup.com.ua/post/11389/

Натуральний сольовий скраб "Апельсин і вербена" від Mayur - чудове очищення, приємний аромат та гарний склад. Дуже сподобався цей скраб, тому не на довго піде з моєї рутини. Детальний допис:

https://club.makeup.com.ua/post/27387/

Мило для інтимної гігієни "Зволожувальне" Delamark - натуральне, дієве, комфортне. Дуже раджу, якщо ще не пробували, звичайно, що куплю його повторно. Детальний допис про нього тут:

https://club.makeup.com.ua/post/24627/

Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки від Shelly - я вже сумую за ним, розкішний крем, дуже гарно зволожує та пом'якшує ручки.Цього місяця купила інший крем за рекомендацією в клубі, але обов'язково повернуся до цього Shelly, бо він неймовірний. Детальний допис тут:

https://club.makeup.com.ua/post/26172/

Крем для рук "Banana Nirvana" з ланоліном від Mermade - ох, цей крем розчарування. Перший місяць використання він мені дуже подобався, я написала позитивний допис та щиро не розуміла чому всі пишуть, що у нього огидний аромат, адже він смачно пахнув бананом. На жаль, через місяць крем завоняв і у мене, став пахнути як ганчірка, у відгуках писали - "пахне, як мокрий пес ", от 100%. Свої зволожуючі властивості він не втратив, але запах був жахливим. Тому, не повторю та саме через це, я не купую креми від Mermade, особливо для обличчя.

Детальний допис тут, але не можу назвати його чесним, бо думка координально змінилася:

https://club.makeup.com.ua/post/20948/

✅ "Our Summer" від Mermade - супер-чудовий аромат, дуже мені сподобався, користувалася із задоволенням та на щастя, він не змінив свого аромату. На літо замовлю повторно, допис тут:

https://club.makeup.com.ua/post/21982/

Аромадифузор "Mango Gold" + "Coconut Dose" від Mareve - спочатку в мене був аромат "Mango Gold", а потім для цього аромадифузору я купувала рефіл "Coconut Dose". Все супер, все подобалося, Mareve, то любов, але нещодавно я знайшла такі круті аромати для дому та машини (на днях напишу допис), що поки Mareve не купую, але буду замовляти потім, 100%:

Допис про "Mango Gold": https://club.makeup.com.ua/post/14164/

Допис про "Coconut Dose": https://club.makeup.com.ua/post/16107/

Біокон "Зволоження + об'єм" - він подобався мені за всіма параметрами, від ціни до ефекту. Але, в нього вийшов термін придатності і зрозуміла я це тільки через те що в нього став дуже неприємний присмак. Добре, що обійшлося без алергічних реакцій 🤦‍♀️. Замовлю повторно, бо бальзам дійсно гарний, особливо за свою ціну. Детальний допис:

https://club.makeup.com.ua/post/19181/

Гігієнічна помада "Овечка Соня" від Pink Elephant - поживна та дуже ефективна, а ще вона дуже довго не закінчувалася. Меня сподобалася, детальний допис тут:

https://club.makeup.com.ua/post/17091/

Ще в мене закінчилися: ензімка Isntree, 2 масочки від Talika та гель для вмивання Avene Cicalfate, але я викинула все це машинально, тому фото не буде).

Наче все, дякую за увагу та з першим днем весни, дівчатка💕