Євгенія 👩

Банановий рай для ручок 🍌

Банановий рай для ручок 🍌
Банановий рай для ручок 🍌

Всім привіт✌️

Нещодавно я ближче познайомилася з українським брендом Mermade. Знайомство пройшло цілком успішно і я пішла дивитися весь асортимент бренду, щоб замовити ще щось цікавеньке😉. Побачивши маленькі флакончики з кремом для рук, зрозуміла, що це мені потрібно, ТЕРМІНОВО). Було важкувато визначитися з ароматом, бо асортимент дуже різноманітний, один крем смачніший за інший).

У результаті зупинилася на зволожуючому кремі для рук з ланоліном та ароматом банана "Banana Nirvana". Ділюсь враженнями👇

Крем представлений у мініатюрному флакончику із міцного пластику. Як на мене, то це дуже зручний формат, флакон поміститься навіть у саму маленьку сумочку або навіть у кишеню). Хотілося б відзначити і яскравий, сонячний дизайн, який повертає в тепле літо і однозначно піднімає настрій☀️.

Кришка відкидається, флакон закриває міцно, до характерного клацання, сама по собі не розкривається, навіть у сумочці.

Дозатор у вигляді вузького отвору, який економічно виділяє крем, у необхідній для використання кількості.

Об `єм: 29 мл, зовсім манюня, але витрата досить економічна).

  • Текстура кремова, легка, пластична. На дотик без жирності, липкості та олійності, але є в текстурі - ковзна силіконовість. Крем трохи тане при контакті зі шкірою, завдяки цьому добре розподіляється.
  • Аромат чудовий, крем пахне стиглим жовтим, натуральним бананом. Я не відчуваю в ньому нічого хімічного, як це було з кавуновою серією. Запах у міру насичений, на руках залишається ледь вловимим шлейфом і не викликає дискомфорту.

Цей крем завжди в моїй сумочці, я використовую його дуже часто).

  • Добре розподіляється.
  • Гладко ковзає по шкірі, не дає відчуття жирності та плівки.
  • Вбирається протягом хвилини і знову ж таки - не залишає липкості, стягнутості та олійності на шкірі.
  • Максимально комфортний у використанні та абсолютно невагомо лежить на шкірі.
  • Крем дає легке зволоження шкіри. У мене не дуже суха шкіра рук, тому мені такого зволоження цілком достатньо.
  • Пом'якшує, робить шкіру гладенькою та шовковистою.
  • Добре зволожує кутикулу.
  • Оновлюю крем кожні 3-4 години.

*Перед написанням свого допису, прочитала відгуки про цього малюка і вони досить негативні, що мене здивувало. Адже, Banana Nirvana справді непоганий, особливо якщо врахувати його бюджетну вартість.

Багато хто скаржиться на аромат, хтось навіть називає його прокислим молочним коктейлем...і це теж для мене дуже дивно, тому що мій крем пахне смачним, стиглим бананом, як у флаконі, так і на шкірі.

Коротше кажучи, я не поділяю невдоволення щодо цього крему, для мене - це цілком непоганий, легкий зволожувач👌. 100% замовлю ще щось з бананової серії, аж надто смачно вона пахне💛.

Дякую за увагу💕