Євгенія 👩

Пахощі для дому від Mareve ✨

Пахощі для дому від Mareve ✨
Пахощі для дому від Mareve ✨
Пахощі для дому від Mareve ✨
Пахощі для дому від Mareve ✨

Всім привіт ✌️

Почну з того, що я ще той алергік на всякого роду аромати – задишка, кашель, то моє). Вже 2 роки я не користуюся подібними пахунками, але ж дуже хотілося, тому вирішила ризикнути.

Пішла на makeup тільки за аромадифузором, побачила акцію, додала ще аромасаше, а бонусом отримала в подарунок парфумерований спрей).

У результаті, я маю тепер 3 пахучки для дому:

  • Аромадифузор "Mango Gold"
  • Парфумований спрей для дому "Chocolate Mousse"
  • Аромасаше парфумоване "White Bloom"

Ділюся враженнями про кожний👇

Пахощі для дому від Mareve ✨

Я йшла за аромадифузором з ароматом кокосу, але його не було у наявності, тому вирішила взяти з ароматом манго🤷

  • Зовнішній вигляд: все в стилі Mareve – лаконічність та естетичність. Аромадифузор виконаний з товстого скла з подвійним дном, в інтер'єр вписується відмінно. У комплект йшло 5 паличок, які були запаковані в окремий пакетик.
  • Об'єм: 50 мл і вже можу сказати, що витрата не економічна. Якщо поставити одразу 5 паличок, то рідини ледве вистачить на місяць.
  • Аромат: смачний, тропічний, солодкувато-фруктовий. Відчувається насичена нота манго з легкою кислинкою. Щоправда, не натурального манго, а ніби я купила жуйку з манго).
  • Насиченість: у відгуках багато хто писав, що аромат зовсім не стійкий і практично невловимий. Я з цим не погоджуюся). Якщо використовувати відразу 5 паличок, то аромат виходить дуже яскравим та стійким. У моєму випадку - запах охопив 2 кімнати відразу). Аромат досить м'який і ніжний, завдяки чому він не задушує і від нього не болить голова. Навіть я, зі своєю алергією не задихалася. Однак, через день, все-таки прибрала 2 палички, так як для мене запаху було ну дуже багато).
  • Загальні враження: мені аромадифузор сподобався за всіма пунктами, крім витрати). Рекомендуватиму тим хто полюбляє фруктово-тропічні аромати.

Цей милий мішечок мав прикрасити мою машину, але щось пішло не так і він тепер живе у шафі з одягом).

  • Зовнішній вигляд: маленький, тканинний мішечок, зав'язаний чорною стрічкою. Дизайн лаконічний і в той же час дуже милий). Але...на мішечку було дуже багато плям і потертостей. Мішечок легкий за вагою, на дотик як антисрес. Мішечок можна розкрити і заглянути що там всередині). А там – прозорі кристалики, зовсім невеликі. На дотик вони трохи маслянисті і дуже ароматні.
  • Вага: 25 г, зовсім маленький, але в нього такий насичений аромат, що вистачить його на довго.
  • Аромат: в машині мене завжди нудить від солодких ароматів, тому я обрала запах чистої та невинної ніжності (як називає його виробник). За фактом - запах дійсно свіжий, але далеко не невинний). Він мені пахне порошком для прання, типу "Альпійська свіжість". Чоловік у ньому ще відчуває запах білизни та хлору, але я цих нот не відчуваю😅. Я не можу назвати запах неприємним, але він явно не підійде для машини, тому що пахне свіжо-випраною білизною. У шафі йому саме місце).
  • Насиченість: запах супер-насичений. Поки я тримала мішечок у руках, щоб зробити фото, аромат так сильно в'ївся у шкіру, що я не могла вимити його ще кілька днів. У шафі він теж пахне насичено, але все ж таки не викликає ніякого дискомфорту. Плюс до всього, мішечок ще трохи просочує одяг запахом свіжості.
  • Загальні враження: аромасаше непогане, але запах у нього специфічний і сподобається далеко не всім. Також важливо відзначити, що аромат навряд чи зможе прикрасити машину, лише для шафи з одягом. У мене воно викликало неоднозначні враження, тому навіть не знаю рекомендувала б я його чи ні).

Цей спрей мені дістався у подарунок за покупку попередніх пахучок, проте запах я обирала сама. Саме цей аромат мене підкорив найбільше, він неймовірний).

  • Зовнішній вигляд: невеликий, акуратний флакон з товстого скла, його дизайн мені нагадує парфум). Кришка знімається, під нею дозатор-розпилювач. Сама по собі кришка не злітає, але коли її надягаєш, вона натискає на дозатор і той розбризкує спрей усередині кришки і звичайно шо воно починає текти. Тому, раджу надягати кришку без сильного натиску)
  • Об'єм: 100 мл, витрата залежить від частоти використання.
  • Аромат: глибокий, десертний, апетитний). У ньому виразно відчуваються нотка шоколаду, запах такий, ніби ти розрізала фондан). Тут же вступає легка кавово-вершкова нота і все це гармонійно поєднується у неймовірно смачний тендем.
  • Насиченість: відразу після розпилення запах досить насичений, але при цьому не задушує. Через 20-30 хвилин він залишається у кімнаті дуже ніжним, не яскраво-вираженим шлейфом. Через 1,5-2 години запах повністю вивітрюється. Рівень насиченості можна варіювати кількістю розпорошень, чим більше "пшиків", тим стійкіший аромат.
  • Загальні враження: Спрей непоганий, такий собі естетичний освіжувач повітря). А ось аромат у нього просто божественний, тепер я хочу собі не тільки аромадіфізуор із цим ароматом, але й парфум).

Рекомендуватиму, спрей потрапив у саме серце 💔

Я задоволена такими обновками, навіть незважаючи на деякі недоліки кожного продукту). Найголовніше для мене, що аромати не термоядерні, без хімозності, та не викликали в мене жодних алергічних реакцій. Тільки позитивні емоції та затишок у будинку❤️.

Mareve - то любов 🖤

Дякую за увагу 🖤