Євгенія 👩

Мене вже не зупинити 😅

Мене вже не зупинити 😅
Мене вже не зупинити 😅

Всім привіт✌️

У мене ще не закінчилися минулі пахощі від Mareve (огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/14164/) , а я вже купила нові). Сьогодні розповім про аромат для дому "Coconut Dose", який я дуже чекала в наявності.

*Так як у мене вже є аромадіфузор "Mango gold", то вирішила замовити рефіл з паличками під нього.

Ділюсь враженнями👇

Аромат представлений в акуратному флаконі зі скла. Лаконічний дизайн, повністю в стилі бренду.

Кришка відгвинчується, виконана з жерстяного матеріалу і на жаль вона жахлива. По-перше вона приїхала до мене з облущеною фарбою і ця фарба продовжує облушуватися і прилипати до пальців. По-друге, вона не дуже щільно закриває флакон і постійно прокручується. Коротше кажучи, якість упаковки залишає бажати кращого.

Якщо абстрагуватися від кришки, то флакон цілком можна використовувати як аромадифузор, він відмінно впишеться в будь-який інтер'єр)

У комплекті з рефілом йде 5 паличок чорного кольору, які дбайливо упаковані в пакетик. АЛЕ...пару паличок погнуті, знову ж...є питання до якості.

Об `єм: 100 мл. Витрата не супер-економічна, флакона вистачить на 1-1,5 місяця використання. Однак рефіл купувати набагато вигідніше, ніж аромадифузор.

Аромат має рідку, трохи мясляну консистенцію. Якщо при переливанні в аромадифузор його пролити, то він не залишить плям і слідів, ні на одязі, ні на меблях.

Я колись давно купувала цей аромат і він мені дуже подобався. Зараз нічого не змінилося, ось тільки з упевненістю можу сказати, що для літа і спеки +40 запах аж надто важкий і солодкий.

Запах такий кашеміровий, дорогий, солодкий. Дійсно виразно відчувається аромат кокосу, але не натурального, а начебто з випічки чи пінаколади. Запах дуже смачний та насичений. У мене не викликає задухи та головного болю.

* Однак, хочу звернути увагу, що аромат сподобається тим, хто любить насичений солодкі запахи. Для інших здаватиметься важким, навіть у холодну пору року).

Я перелила аромат у вже наявний аромадіфузор і використала 3 палички. Чим більше паличок, тим більш насиченим буде аромат. Для мене 5 паличок – це вже занадто, стає важко дихати і запах кокосу полонить кожен міліметр кімнати, особливо у перші дні використання.

"Coconut Dose" набагато насиченіший і стійкіший, ніж "Mango Gold".

Аромадифузор стоїть у мене у вітальні, але як тільки я заходжу до квартири, то чітко відчуваю його аромат, навіть із зачиненими дверима). Відповідно, він охоплює досить велику площу приміщення, навіть з трьома паличками.

Зрозуміло, що згодом аромат стає не таким насиченим і щоб повернути колишню яскравість аромату, потрібно перевернути палички або замінити їх на нові).

  • Дуже смачний, насичений, солодкий, кокосовий аромат
  • Добре маскує неприємні запахи.
  • Стійкий.
  • Дарує затишок та гарний настрій
  • Для мене аромат не нудотний, не викликає жодного дискомфорту)

З негативного можу виділити:

  • Не дуже економічна витрата. Хоча, рефіл економічніший, ніж аромадифузор, так як у нього більший об `єм
  • Погана якість упаковки та паличок. Хочу звернути увагу, що після публікації допису зі мною зв'язався менеджер і зазначив, що це новинка бренду, тому не було враховано, що у складі є спирт, який може роз'їдати фарбу на ковпачку. Сказали, що це одиничний випадок і виробник врахує та виправить цей момент).

Впевнена, що ще не раз куплю пахучки від Mareve , навіть незважаючи на те, що я завжди знаходжу в них якісь недоліки, але ж пахнуть вони супер-смачно - визвали в мене залежність).

Дякую за увагу💕