Євгенія 👩

Our Summer або магія фруктових карамельок🍭

Our Summer або магія фруктових карамельок🍭
Our Summer або магія фруктових карамельок🍭

Всім привіт ✌️

Я вже розповідала, що в моїх планах був затест усіх ароматів від Mermade, але досить негативний відгук про ці аромати від Тані, мене загальмував). Я вирішила замовити один, найцікавіший для мене аромат і ним став квітково-фруктовий "Our Summer". Про покупку зовсім не пошкодувала, думаю, що замовлю інші мініатюрки, а потім і повну версію). Ділюсь враженнями, що ж я почула у цьому ароматі👇

Аромат представлений у мініатюрному флакончику зі скла, який я вже встигла впустити, але нічого не розбилося).

Ковпачок знімається, флакон закриває міцно, сам по собі не злітає, навіть у сумочці.

Розпилювач натискається туговато, але не заїдає і не "плюється".

Об'єм: 3 або 5 мл, так я і не розібралася). Благо, що в мене немає стільки вільного часу, щоб переливати аромат у шприц та вимірювати його мл, як це зробила дівчина з відгуків🤣. Скажу тільки, що витрата в міру економічна, така мініатюрка – це відмінний варіант для сумочки).

Вона як звичайна водичка, на дотик немає ніякої жирності, липкості та маслянистості. Аромат не залишає липких слідів на шкірі та також не залишає слідів на одязі.

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Ананас, Апельсин, Бергамот
Нота серця: Амбра, Жасмин, Фіалка
Кінцева нота: Береза, Мускус, Сандал

Для мене цей аромат виявився приємним з першого розпилення). Він більший фруктовий, а квіткова нота, як допоміжна, не яскраво-виражена.

В ароматі я не чую спирту та будь-яких хімічних домішок.

* Близько 2-х років я працювала в магазині парфумерії, але так і не можу назвати себе великим поціновувачем ароматів, ну і я не дуже добре можу розповісти про ноти). Тому опис буде простим, без вишукувань, вже вибачте).

  • Відразу після розпилення, відчуваю аромат фруктових карамельок, у якому домінують ананас і апельсин, все це підкріплюється легкою цитрусовою шипучістю та вершковістю. Перша нота мені нагадує цукерки Малібу, ті що з дитинства)
  • Далі, я відчуваю теплу солодкість з мускускусним відтінком, і це скоріш за все амбра. Все це гармонійно поєднується з квітковою ніжністю фіалки. Доречі, жасмин я зовсім не відчуваю.
  • Судячи з нот, аромат повинен закриватися чимось гірким і деревним, але я цього зовсім не відчуваю. Для мене розкриття аромату закінчується на попередніх нотах) .

Підсумок: теплий аромат, фруктово-вершковий з легким квітковим підтоном та цитрусовою свіжістю.

Як на мене, це більш весняний аромат, але й зараз (восени) він гарно звучить на моїй шкірі). Для літа може бути задушливим, навіть незважаючи на те, що сам аромат легкий і не нудний.

Підійде для повсякденного життя, тому що він не сильно шлейфовий, дискомфорту у оточуючих не викликатиме).

  • Стійкість: 3-4 години на шкірі, і близько 5 годин на волоссі та одязі.
  • Не залишає липкості на шкірі та слідів на одязі.
  • Аромат приємний, легкий, не задушливий, від нього голова не болить.
  • У мініатюрці ідеально підійде для сумочки)

Для поціновувачів цей аромат 100% здасться простакуватим. Я себе до таких гуру не відношу), тому мені сподобався "Our Summer", користуюся із задоволенням💛.

Дякую за увагу💕