Євгенія 👩

Чудове, делікатне мило для інтимної гігієни 🌿

Чудове, делікатне мило для інтимної гігієни 🌿

Всім привіт✌️

Гель для інтимної гігієни з'явився в моєму житті 3 роки тому і звичайно ж це був популярний Lactacyd, який мені порадив гігнеколог. Нічого проти Lactacyd не маю, але він мені добряче набрид, тому я стала приглядатися до інших засобів. Свій вибір зупинила на антибактеріальному милі від нашого, укаїнського бренду Delamark, та нітрохи про це не пошкодувала, мило чудове і мені сподобалося набагато більше, ніж Lactacyd. Я б ним так і користувалася, але потім в мене сталася алергія від гігієнічних прокладок, яка висушила шкіру та гінеколог сказала, що потрібно купити зволожуюче мило. Я думала, що знову доведеться повертатися до Lactacyd , але побачила, що зволожуюче мило є у Delamark і вирішила купити його. Розповідаю про свої враження👇

Мило представлене в довгастому флакончику із міцного пластику. Дизайн флакона дуже лаконічний, без зайвих деталей.

Тут важливо відзначити, що Delamark - це еко-бренд і всі його пляшечки виконані з перероблюваного пластику.

Дозатор-помпа, оснащений стопером. Дозатор економічно виділяє засіб. Іноді може "плюватися" і трохи забиватися, але не критично.

Об `єм: 400 мл, витрата економічна. Флакончика з антибактеріальним милом мені вистачало на 2.5-3 місяці, щоденного використання, двічі на день.

Як на мене, то склад цілком безпечний. Не містить агресивних очищуючих компонентів (SLES та SLS), парабенів та барвників. Виділяю найцікавіше:

  • Метілолеілтаурат натрію, кокоілтаурат натрію, кокоілізетіонат натрію, кокоамфодіацетат натрію - є представниками поверхнево-активних речовин або ПАР. Ці речовини використовуються для очищення і розподілу масляних та водяних компонентів, тобто вони забезпечують здатність миючих засобів розчиняти бруд та забруднення.
  • Амінооцтова кислота (гліцин), молочна кислота - кислоти, які можуть мати ексфоліюючі властивості та регулювати рівень pH.
  • Розчин лимоннокислого срібла (цитрат срібла) - має антисептичні властивості.
  • Рослинні екстракти череди, ромашки, плодів шипшини - екстракти рослин, які мають заспокійливі, протизапальні або антисептичні властивості.
  • Олія виноградних кісточок, ефірна олія солодкого апельсину - натуральні олії, які забезпечують зволоження та приємний аромат.

Мило у мене не викликало жодних алергічних реакцій.

  • Мило має рідку, гелеву текстуру, середньої густини, воно не розтікається в долонях. На дотик липкувате та в'язке, але зовсім не жирне. При контакті із водою дає легку, ніжну пінку.
  • Аромат не надто насичений, але й не можу сказати, що дуже приємним. Він трав'яно-лікарський, навіть із якоюсь гіркуватістю. Однак, у процесі використання він практично не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.

Мило слабо піниться, але в даному випадку – це хороший показник). Пінка виходить скромна та делікатна, але її цілком достатньо для очищення.

Мило добре змивається теплою водою, не залишає на шкірі відчуття липкості, жирності та стягнутості.

Абсолютно комфортне.

  • Мило прибрало сухість та подразнення за 1 тиждень регулярного використання.
  • Добре зволожує шкіру, це відчувається вже з першого застосування.
  • Пом'якшує.
  • У мила – щадний, м'який склад, воно не викликає алергії та неприємних відчуттів, навпаки, заспокоює та стабілізує шкіру.
  • Інтимний засіб не порушує PH-рівень, підтримує потрібне середовище.
  • Дає відмінне, делікатне очищення та свіжість.

Я задоволена покупкою, однозначно повторюватиму, щиро раджу👌.

Дякую за увагу💕