Pilirina 💛💙

THALIA активно бореться з лисопадом

THALIA активно бореться з лисопадом
THALIA активно бореться з лисопадом
THALIA активно бореться з лисопадом
THALIA активно бореться з лисопадом

Неодноразово писала про свою любов до турецької доглядовоі косметики. Рада, що маю подругу, яка постійно мене знайомить із цими новинками. З випаданням волосся, особливо навесні, певно стикається кожен. Я ж покажу продукт, який замовляю при кожному сезоні лисопаду - дермокосмецевтичний шампунь серії SCALP LAB з доведеною лікувальною дією, який дійсно допомагає зменшити випадіння волосся. Перевірено на собі ☝️

Він містить унікальний зміцнюючий комплекс Procapil, доповнений Д-пантенолом, кофеїном, біотином і екстрактом елеутерококу, що діють синергетично і прицільно на основні причини випадіння волосся. Продукт, як запевняє виробник, допомагає уповільнити процес старіння волосин, надає об'єму, забезпечує тривале зволоження, запобігає ламкості та посилює блиск, живить волосяні фолікули й надає доглянутого та сяючого вигляду волосся. Підходить для всіх типів та не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Для отримання помітного ефекту шампунь слід використовувати регулярно ☝️протягом 4-6 тижнів у поєднанні з іншими продуктами серії SCALP LAB проти випадіння волосся. Скажу відверто, я не поєдную. Використовую як звичайний шампунь, от тільки тримаю на волоссі його намиленим до хвилини.

До речі, не дивлячись на те, що шампунь без сульфатний, він гарно піниться та має неймовірно приємний аромат, який навіть не знаю з чим порівняти: свіжий, косметичний, травʼяний.

З SCALP LAB не треба танцювати танці з бубнами, як із більшістю безсульфатних засобів - він має гарне піноутворення, розкішний аромат, зручний формат, а головне - дійсно допомагає зупинити випадіння волосся. Звісно, не без допомоги додаткових вітамінів, але скажу так, хто хоч раз спробував хоч якийсь засіб для волосся ТМ THALIA - той вже повторно буде замовляти їх продукти. Мені подобається турецький підхід до виробництва косметичних засобів - якщо робити, то вже якісно! Рекомендую спробувати якщо побачите як втрачаєте волоссячко. До речі, THALIA любить пористе волосся. SCALP LAB вартий своїх коштів, бо дієвий👌

А ви пробували турецькі шампуні чи якісь інші продукти для волосся? Поділіться своїми враженнями, будь ласка 🙏