Гелевий олівчик від Ln pro
Як на рахунок стійкості?
🤍Я часто малюю стрілочки на очах саме олівцем, тому для мене важливо, щоб він мав насичений колір, хорошу пігментацію та високу стійкість.
Адже нікому не хочеться ходити з розмазаним макіяжем.
🤍Раніше я користувалася олівцем від Lamel, але він не задовольнив мене на 100%,мені не вистачало стійкості.
Тому на заміну вирішила спробувати LN Pro у відтінку 101 Carbon (чорний). Вартість варіюється в межах 50-80 грн, об’єм — 1,7 г.
🤍
Текстура олівця гелева, силіконова
Колір 101 — насичений чорний. Текстура дуже м’яка, восково-силіконова. Олівець чудово наноситься на очі без будь-якого дискомфорту, відтінок насичений, без прогалин, добре розтушовується і підходить для різних видів макіяжу.
Заточення — слабке місце цього олівця. Через його м’якість можуть виникати проблеми при заточуванні (рекомендую перед цим класти олівець у морозильник).
🤍
Мінус-олівець розтікається, незалежно від того, чи наношу його на слизову, чи на рухому повіку. Вже за кілька годин з’являються чорні плями під очима. Навіть фіксація зверху тінями лише трохи покращує ситуацію, але все одно доводиться контролювати і підправляти макіяж.
🤍
Якби не цей недолік, я б сказала, що стійкість чудова, адже навіть якщо стрілочка розтікається, колір залишається насиченим до кінця дня. Розумію, що стійкість може бути індивідуальною, бо для багатьох цей олівець, як і Lamel, вважається стійким, але не для мене.
Коментарі (0)