K_Filonenko

Антиоксидантна тканинна маска з глутатіоном і вітамінами Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Amp

Антиоксидантна тканинна маска з глутатіоном і вітамінами Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Amp

Моя улюблениця серед тканинних масок. Завжди повертаюся до неї. Вона прекрасно зволожує та освіжає шкіру, ефектдля мене помітний, не викликає неприємних відчуттів.
Роблю її не часто, але вона для мене засіб, який допомагає перезавантажитися і відновитися, заспокоїти шкіру. Коли відчуваю стрес, чи маю важкий тиждень просто кажу собі стоп і роблю 15 хв перезагрузки і догляду з цією маскою.

Лінійка: Glutathione

Підходить всім типам шкіри

Сироватка:
Маска дуже добре пропитана сироваткою, так що дехто використовує її декілька раз. А її стільки, що можна обмаститися з голови до ніг. Я також інколи "хитрую" і переливаю залишки есенції у стерильну емність, яку купую в аптеці, а потім наношу, як сироватку, або використовую для масажу. Сироватка дуже поживна, ніби трішки масляниста. Не липка, я закриваю її кремом. Впитується довго. Має молочний відтінок та не дуже густу консистенцію.

Лекало:
маска щільно прилягає до обличчя. Лекало зручне, ніжне та в міру товсте, щоб добре втримувати вологу. Може трішки сповзати у вертикальному положенні.
Враження та ефективність:
Люблю цю маску, вона для мене найкраща і найдієвіша. Ефект помітний, якщо робити систематично, шкіра дуже гарно живиться, стає більш напитаною та свіжішою. Вирівнюється тон. Дрібні заломи розгладжуються, помітно легкий ліфтинг ефект, якщо після маски зробити легенький масаж поки впитується сироватка.

Виробник обіцяє, що маска:

- ліквідує вільні радикали, які викликають передчасне старіння клітин шкіри;
- освітлює;
- надає шкірі природне сяйво та тонус;
- робить колір шкіри яскравішим і здоровішим;
- допомагає позбавитися пігментації, а також покращити обмінні процеси;
- ефективно відновлює пошкоджені ділянки;
- сприяє регенерації;
- зволожує на клітинному рівні;
- запобігає випаровуванню вологи;
- покращує захисний бар’єр;
- має омолоджувальний ефект;
- вирівнює тон шкіри.

Ціна: середня 70 - 110 грн.

Об'єм: 30мл.

Застосування:
Очистіть шкіру обличчя та використовуйте тонік. Відкрийте упаковку, вийміть та розправте маску. Щільно прикладіть до шкіри обличчя. Залишіть на 10-20 хвилин. Зніміть маску. Залишки есенції, що не вбереться, м’яко “вбийте” в шкіру подушечками пальців, або зробить легкий масаж.

Склад:
Purified water, glycerin, dipropylene glycol, propanediol, vitamin tree water, caprylic/capric triglyceride, PG-13-decyltetradeceth-24, hydroxyacetophenone, caprylyl glycol , Carbomer, Tromethamine, Hydrogenated Lecithin, Glutathione (600 ppm), Cetearyl Alcohol, 1,2-hexanediol, Disodium EDITA, Stearic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Kaka Du Plum Extract, Butylene Glycol, Lecithin, Pentylene Glycol, Acetylglutamine, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Folic Acid, Bacillus/Soybean Fermented Extract, Oligopeptide-1, Hexapeptide-11, oligopeptide-2, oligopeptide-3, sodium ascorbyl phosphate, hydrolyzed pea protein, madecassoside, phytosterol, squalane, olive oil, tocopherol, niacinamide, hyaluronic acid, hyaluronic acid Rolled Hyaluronic Acid, Hydroxypropyl Trimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Ceramide NP, Shea Butter, Ethylhexyl Glycerin, Biotin, Sodium Hyaluronan Ronate cross polymer, pyridoxine, cyanocobalamine, riboflavin, thiamine HCL, retinol, bioflavonoid, sodium acetylated hyaluronate, menadione, acetylhexapeptide-8, copper tripeptide-1, palmitoyl Pentapeptide-4, Linoleic Acid, Beta-Carotene, Fragrance

А�нтиоксидантна тканинна маска з глутатіоном і вітамінами Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Amp