Strange Love

Фарба для брів Zola: Домашнє фарбування

Фарба для брів Zola: Домашнє фарбування

Фарба для брів Zola Cream Eyebrow Tint With Collagen у відтінку 05 Graphite – це хороший варіант для тих, хто шукає передбачуваний та м'який барвник для брів. Вона добре зафарбовує волоски та залишає легкий відбиток на шкірі.


В комплектації - пакетик з барвником необхідного відтінку. У нього приємна кремова текстура, яка легко змішується з окисником. Інший пакетик містить активатор кольору, який змішується з фарбою перед нанесенням у пропорції 1 до 1.


Наношу на брови пензликом та контролюю процес, з цією фарбою період експозиції дуже короткий, іноді це лічені хвилини. Змиваю і насолоджуюся результатом.

Фарба для брів Zola: Домашнє фарбування

Я не дуже люблю, коли фарба сильно відбивається на шкірі. А от світлі волоски завжди мене бісять: вони роблять мої брови візуально більш тонкими і обскубаними, тому я регулярно підфарьовую саме їх. Ця фарба справляється з цією роботою на відмінно. Колір лягає рівно, не вимивається протягом кількох тижнів і виглядає дуже природно. Після фарбування брови стають візуально густішими, а їхня форма - більш чіткою. При цьому у мене не сильно зафарбовується клапоть шкіри під волосками, є лише незначна тінь.


Відтінок виходить природнім, без неприємних сюрпризів. Відтінок 05 Graphite підійшов для мого кольору волосся. Фарба легко наноситься, швидко діє і тримається на волосках протягом декількох тижнів.

Вистачає такого набору на довгі місяці використання, тому можу впевнено сказати, що фарба використовується економно.


Планую докупити ще кілька відтінків для експериментів.