Strange Love

Фарба для брів Zola: Домашнє фарбування

Фарба для брів Zola Cream Eyebrow Tint With Collagen у відтінку 05 Graphite – це хороший варіант для тих, хто шукає передбачуваний та м'який барвник для брів. Вона добре зафарбовує волоски та залишає легкий відбиток на шкірі.

В комплектації - пакетик з барвником необхідного відтінку. У нього приємна кремова текстура, яка легко змішується з окисником. Інший пакетик містить активатор кольору, який змішується з фарбою перед нанесенням у пропорції 1 до 1.

Наношу на брови пензликом та контролюю процес, з цією фарбою період експозиції дуже короткий, іноді це лічені хвилини. Змиваю і насолоджуюся результатом.

Я не дуже люблю, коли фарба сильно відбивається на шкірі. А от світлі волоски завжди мене бісять: вони роблять мої брови візуально більш тонкими і обскубаними, тому я регулярно підфарьовую саме їх. Ця фарба справляється з цією роботою на відмінно. Колір лягає рівно, не вимивається протягом кількох тижнів і виглядає дуже природно. Після фарбування брови стають візуально густішими, а їхня форма - більш чіткою. При цьому у мене не сильно зафарбовується клапоть шкіри під волосками, є лише незначна тінь.

Відтінок виходить природнім, без неприємних сюрпризів. Відтінок 05 Graphite підійшов для мого кольору волосся. Фарба легко наноситься, швидко діє і тримається на волосках протягом декількох тижнів.

Вистачає такого набору на довгі місяці використання, тому можу впевнено сказати, що фарба використовується економно.

Планую докупити ще кілька відтінків для експериментів.

12 вересня, 2024
Strange Love
12 вересня, 2024