Vikulyk

Shelly Calming Foot Balm

Shelly Calming Foot Balm

Цього разу піде мова про засіб для ніг, в який ви закохаєтесь, адже тут доволі класний склад, серед активних інгрідієнтів: сечовина, пантенол і фукусовий екстракт.

Shelly Calming Foot Balm

✅ Сечовину часто кладуть в засоби по догляду за ніжною і зазвичай сухою шкірою ніжок, адже вона зарекомендувала себе, як потужний утримувач вологи у верхніх шарах шкіри-це дозволяє протистояти виникненню огрубінь і тріщин.

✅Фукусувий екстракт доволі обширний по дії, адже володіє тонізуючими, протизапальними, антибактеріальними і антиоксидантними властивостями.

✅ Пантенол- проникає в глибоку шари шкіри і утримує вологу, даруючи м‘якість і еластичність.

Бальзам доволі густий і має приємний аромат, загалом всі їхні новенькі бальзамчики мають ідеальну парфумерну композицію.

• Засіб дійсно добре зволожує шкіру, він спочатку наче емульгує, залишаючи білі сліди, але за декілька секунд вбирається.
  • Після того, як бальзам повністю поглинувся-шкіра стає дуже ніжною і гладенькою, на ній менше видніються зморшки і сухість.
  • Зволоження дійсно тривале, бальзамчик наче створює легку захисну плівку, яка дійсно захищає ніжки від сухості. Я можу сміливо нанести його перед виходом (в помірній дозі), з ним у мене не потіють ніжки і від засобу не має відчуття липкої чи жирної плівки.
  • Окрім того, що він гарно зволожує ви також отримаєте відчуття розслабленості і тонізації, що звичайно ж прикрасить ритуал догляду за тілом і покращить самопочуття.

Бальзами від Shelly дійсно вартують, щоб їх спробувати, а гарний асортимент дозволить знайти улюбленця саме в цій фірмі😊