Marinka🌈Rainbow

AVENUE des PARFUMS Pink Maldives

AVENUE des PARFUMS Pink Maldives
AVENUE des PARFUMS Pink Maldives

Всім привіт ❤️

Сьогодні я хочу розповісти вам про своє відкриття, неймовірний аромат який я так довго шукала і нарешті знайшла ❤️

Аромати від Avenue des Parfums стрімко увірвалися в життя клубу та полюбилися багатьом , і це не дивно! Адже це чудові , якісні та яскраві композиції, і що важливо, наш рідний український виробник.

Для тих ,хто ще не знайомий, Avenue des Parfums - український бренд який випускає парфуми,спреї для тіла та дому, дифузори та гелі для душу. Я підписана на їхню інстаграм сторінку , і коли передивлялась асортимент продукції то чесно,просто розбігалися очі, хочеться все і одразу! У Avenue des Parfums є великий вибір парфумів на будь який смак, так що кожен покупець точно знайде те що буде йому до вподоби.

Флакон знаходиться у висувній коробочці - пеналі в сіро-білих тонах, і це виглядає дуже стильно та естетично. Кожний аромат присвячений подорожам у відомомі міста та континенти, тому упаковку прикрашає принт по типу мапи того місця куди нам пропонується ароматна подорож .

Флакон зроблений з товстого скла , є важкенька металева кришка. Дизайн лаконічний та стриманий, для тих хто полюбляє мінімалізм - ідеальний, нічого зайвого.

Особисто мені таке оформлення дуже подобається.

Прем'єра аромату : 2024

Категорія: жіночі, квіткові, фруктові

Близькі за настроєм аромати : Zarkoperfume

Об'єм: 50 мл, тревел 20 мл, пробник 2 мл

Початкова нота: Абрикос, Чорна Бузина, Шампанське

Нота серця: Чорна орхідея

Кінцева нота: Вершки, Палісандр

Парфумована вода Pink Maldives виражає твій оптимізм та абсолютне щастя. Не відмовляй собі у задоволенні підняти свій настрій до максимуму.

Це твій острів, це твоя свобода, це Pink Maldives - твій аромат, який заслуговує на найвищу оцінку в твоїй колекції!

Аромат дуже гарно розкривається з перших нот. Мені сподобалося , що не відчувається спирт, а одразу з'являється відчуття нібито дійсно пухирці шампанського лоскочуть ніс, нібито щойно була відкоркована пляшка рожевого напівсолодкого ігристого. Разом з шампанським розкриваються фруктово-ягідні ноти - солодкий стиглий абрикос, та гірка бузина. Доречі бузина для мене не одразу відкрилась,перші хвилини здавалося що це перетерта свіжа смородина. Поєднання нот викликає посмішку та створює одразу позитивний настрій . В ароматі є деяка доля деревинності. Можливо так я відчуваю чорну орхідею. Цей акорд пряний, східний та дуже чуттєвий. Аромат одночасно вибуховий, та повітряний, солодкий та свіжий. В ньому немає приторної солодкості , гірчинка вносить свій характер. Ближче до бази з'являються вершки. Ця нота поверхнева, не молочна, нібито десерт до шампанського. Завдяки ній аромат стає більш жіночним , теплим, огортаючим як ніжні обійми.

Але для мене це плюс, тому що я відкрила для себе новий аромат. Pink Maldives парфум який має чудову стійкість , він тримається на тілі до 8 годин, дифузний,має гарний шлейф.

Він завзятий і в той же час не легковажний. Він романтичний, позитивний. Я думаю що ідеально буде звучати в атмосфері прогулянок, я бачу цей аромат на побаченні під гарну сукню і розпущене волосся. А також ,якби в мене було весілля, то я б обрала парфум як весільний.

Якщо ви шукаєте аромат який додасть вашому образу чарівності та елегантності, матиме відмінну стійкість та виразний шлейф, то Pink Maldives від Avenue des Parfums - саме те що потрібно!